Sunnuntain raparperipiirakka

Leppoista sunnuntaita! Mökkiviikonloppu vietetty, nyt on hyvä palata huomenna takaisin arkeen. Sain hoitaa 1,5-vuotiasta pari päivää ja voi miten ihana tapaus ❤️❤️ Toinen laulaa omia lauluja, tanssii musiikin tahtiin, syö karviaisia ja viinimarjoja suoraan puskasta ilman irvistystäkään ja huutaa puskan ääreltä isolla äänellä ’MUMMOOOO’ ja osoittaa minun äitiä. Aivan ihana, touhukas lapsi. Omat lapset on jo sen verran isoja ettei äitin syliin enää usein istu, joten oli niin ihana pidellä sylissä tuommosta pientä taaperoa, joka tarraa käteen kiinni ❤️

raparperipiirakka

Leivottiin raparperipiirakkaa tuon reippaan esikoiseni kanssa ja tuli sen verran hyvää että jaan ohjeen tännekin, jos haluatte kokeilla.

RAPARPERIPIIRAKKA

Pohja:

2 dl sokeria

2 munaa

75 g sulanutta voita

250 g maitorahkaa tai kermaviiliä

4 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

Täyte:

2 isoa raparperin vartta

50 g sulanutta voita

1 dl kaurahiutaleita

1 dl sokeria

2 tl vanilliinisokeria

Käytä korkeaa, isoa piirakkavuokaa. Voitele vuoka. Vispaa munat ja sokeri. Lisää sekään voi ja rahka/kermaviili. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja lisää taikinaan. Levitä taikina vuokaan.

Kuori ja pilko raparperit ohuiksi viipaleiksi. Lisää joukkoon muut ainekset ja kaada pohjan päälle. 175 C n. 40-45 min. Tarjoile vaniljajäätelön kanssa.

raparperipiirakka

Raparperipiirakka

Raparperipiirakka

Muksaa iltaa sinne ?

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *