Leppoista sunnuntaita! Mökkiviikonloppu vietetty, nyt on hyvä palata huomenna takaisin arkeen. Sain hoitaa 1,5-vuotiasta pari päivää ja voi miten ihana tapaus ❤️❤️ Toinen laulaa omia lauluja, tanssii musiikin tahtiin, syö karviaisia ja viinimarjoja suoraan puskasta ilman irvistystäkään ja huutaa puskan ääreltä isolla äänellä ’MUMMOOOO’ ja osoittaa minun äitiä. Aivan ihana, touhukas lapsi. Omat lapset on jo sen verran isoja ettei äitin syliin enää usein istu, joten oli niin ihana pidellä sylissä tuommosta pientä taaperoa, joka tarraa käteen kiinni ❤️
Leivottiin raparperipiirakkaa tuon reippaan esikoiseni kanssa ja tuli sen verran hyvää että jaan ohjeen tännekin, jos haluatte kokeilla.
RAPARPERIPIIRAKKA
Pohja:
2 dl sokeria
2 munaa
75 g sulanutta voita
250 g maitorahkaa tai kermaviiliä
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
2 isoa raparperin vartta
50 g sulanutta voita
1 dl kaurahiutaleita
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
Käytä korkeaa, isoa piirakkavuokaa. Voitele vuoka. Vispaa munat ja sokeri. Lisää sekään voi ja rahka/kermaviili. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja lisää taikinaan. Levitä taikina vuokaan.
Kuori ja pilko raparperit ohuiksi viipaleiksi. Lisää joukkoon muut ainekset ja kaada pohjan päälle. 175 C n. 40-45 min. Tarjoile vaniljajäätelön kanssa.
Muksaa iltaa sinne ?