Kasvihuone ja kesähuone

kasvihuone

yrtti

kasvihuone

kasvihuone

piha

kasvihuone

ruusu

piha

kasvihuone

Kasvihuone ja kesähuone. Tästä on tullut meille rakas oleskelupaikka, jossa vietetään koko perheellä illanistujaisia. Välillä istutaan ystävien kanssa iltaa ja parannetaan maailmaa. Jos pitäisi pihalta valita yksi lempipaikka, se olisi ehdottomasti tämä. Meidän itse suunnittelema ja rakentama kasvihuone. Nykyään paikkaa kutsumme kesähuoneeksi. Yhdellä seinällä kasvaa viiniköynnöstä, ruusupapua ja yrttejä. Toisella puolen oliivipuu, avokado ja hennon vaaleanpunainen vanhan ajan pelargoni. Muuta vihertävää täältä ei enää löydy, enemmän tämä on meille paikka, jossa vietetään aikaa ja katsotaan isoista ikkunoista puutarhaa.

Istun tälläkin hetkellä kasvihuoneessa tuossa valkoisella puutarhatuolilla ja kirjoitan blogiin. Tänään ei ole kiire minnekään. Suklaaminttu tuoksuu hennosti nenään ja koivun siemeniä lentelee sisään avoimista ovista. Mietin mihin kaikkeen voin minttua käyttää, siitä on kasvanut valtavan iso puska. Ainakin teehen kuivatan mintunlehtiä. Vietän kesän viimeisiä päiviä ja nautin. Nautin niin paljon ❤️ Lämmittimen ansiosta istun iltaa pitkälle yöhön ja muistelen ihanaa kesää. Aurinkokennovalot valaisevat pimeää iltaa. Olit taas kerran kesä ikimuistoinen, jonka hetket tallennan visusti sydämeeni. Vaikka tein töitä paljon eikä ns. kesälomaa ollut, niin silti ehdittiin tehdä ja kokea vaikka kuinka paljon. Viikon päästä alkaa virallisesti syksy. Mitään muuta vuodenaikaa ei tule ikinä näin ikävä. Kesä 2019 on kohta tullut päätökseen ❤️

Hyvää lauantai-iltaa, nautitaan kesän viimeisistä auringon säteistä, sieltä se pilvien välistä pilkottaa! 

J / white & black - -

2 kommenttia “Kasvihuone ja kesähuone

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *