Omasta maasta yrttejä- Kasvikuivuri

Lumista torstaita! Joko teidän kotoa löytyy kasvikuivuri? Meille kasvikuivuri tuli jonkin aikaa sitten ja olen kokeillut kuivattaa sillä erilaisia yrttejä, hedelmiä ja tatteja. Myös kuivalihaa tehtiin yks päivä. Älyttömän kätevä vehje, jolla saa kuivattua melkein mitä vaan! Kasvikuivurista ei nyt tullut otettua kuvaa, mutta se on sellainen pöydälle laitettava malli, jossa on seitsemän tasoa.

Kuivuneet yrtit purkitin erikokoisiin lasipurkkeihin, missä ne säilyvät hyvin. Kasvikuivurin käytössä täytyy muistaa se, että ottaa kuivatut yrtit pois vasta sitten kun ovat täysin kuivuneita. Muuten homehtuvat tiiviissä lasipurkissa. Dymolla kirjoitin vielä lasipurkkien päälle mitä mikäkin purkki sisältää.

Ensilumi satoi maahan viime yönä ❤️ Ehdittiin saada piha talvikuntoon hyvissä ajoin. Meidän etupiha meni täysin uusiksi ja sen kimpussa olen touhunnut viime viikot. Pihasta tuli avarampi ja helppohoitoisempi. Laitan kuvia projektista myöhemmin.

Meillä on täällä suursiivoukset menossa. Pestiin eilen kylppäri ja sauna. Mies pyyhki kaikki katot, lukin verkot sai lähteä hus pois. Tänään olen pyyhkinyt joka huoneesta kaapinovet ja väliovet ja huomenna jatkan puunausta siivoamalla koko kodin. Kerrankin voin todeta, että olen ajoissa joulusiivousten kanssa ☺️ Mites muilla, joko on joulu mielessä? Mukavaa ja valoisaa päivää! Ulkona onkin nyt ihanan valoisaa kun maa on valkoinen.

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *