Keittiöön valaisin- Artek Aalto riippuvalaisin A330S Golden Bell

Se on taas perjantai ja viikonloppu käsillä! Meillä on ollut täällä koko viikon pihatyöt käynnissä ja mursketta on saanut lapioida olan takaa. Ehkä joku pieni traktori olisi ollut helpottamassa mun käsiparkoja 😀 Mies on kuskannut kottikärryllä mursketta ja minä levittelin sitä koko etupihan täyteen. Nyt alkoi kuitenkin viikonloppu enkä kyllä koske lapioon kertaakaan. Ehdin yks päivä sen verran pois ulkotöistä, että ehdin maalaamaan meidän keittiön pöydän. Monen vuoden jäljet maalasin piiloon öljypohjaisella, puolikiiltävällä maalilla ja pöydästä tuli kuin uusi. Kokeiltiin laittaa pöydän ylle eteisestä Artekin `Golden Bell`valaisin ja siihen se saa jäädä ainakin toistaiseksi. Eteisessä valaisin nostettiin korkeammalle syystä, että joku kolautti siihen aina päänsä. Eikä se enää näyttänyt niin kivalta, kun oli liian korkealla. Tästä se kuitenkin näkyy ja tuo riittävästi valoa ruokailuryhmän ylle.

Tämä valaisin on yksi suosikeistani Artekin valaisinkokoelmasta. En usko että kyllästyn koskaan messinkiin. Tai en voi sanoa etten koskaan. Niin se mieli saattaa muuttua ja sisustus elää mukana ? Eteisessä valaisin oli näyttävä mustaa seinää vasten, mutta kiva se on tässäkin. Laitoin jatkopalan ruokailupöytään paikalleen ja nyt pöydän ääreen mahtuu kuusi henkeä ruokailemaan. Tuolit vielä uupuu.

Meillä on kohta juhlat tulossa, nimittäin mun valmistujaisjuhlat ❤️ Vielä viikko sitten olin sitä mieltä, että kun saan tutkintotodistuksen käteen, en opiskele ikinä enää yhtään mitään ? Mutta tässäkin asiassa mieli voi muuttua. Aika kultaa muistot.

Naapurista tuli just viestiä että pihasauna on vapaana. Odottelen lapset vielä kotia kyläilyreissulta ja sit me lähetään porukalla saunaan rentoutumaan. Rankan lapiointiviikon jälkeen ollaan pieni rentoutumishetki ansaittukin. Ihanaa viikonloppua sinnekin ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *