Makramee höyhen- Macrame feather

Hyvää itsenäisyyspäivää! Illalla Linnan juhlia telkkarista, jotain hyvää naposteltavaa, saunaa sekä lasten kanssa lautapelien pelailua. Siitä koostuu minun itsenäisyyspäivänilta tänään. Mites teillä, onko suunnitelmia tälle päivää vai ollaanko siellä yhtä rennoissa tunnelmissa kuin täälläkin?

Askartelin yksi päivä moppilangasta makramee höyheniä ja niitähän oli älyttömän helppo tehdä, joten makramee höyheniä valmistui viisi lyhyessä ajassa. Youtubesta löytyy hyviä ohjeita, kun kirjoittaa macrame feather hakusanaksi. Mun tekemät makramee höyhenet pääsevät joululahjapakettien päälle ❤️

Mitäs tykkäätte näistä? Kannattaa oikeesti kokeilla, jos ette ole vielä tehneet! Tarvitset vain moppilankaa, sakset ja piikkikamman, jolla saa harjattua helposti langat erilleen toisistaan. Itse laitoin vielä lisänä koristeeksi erivärisiä puuhelmiä ja kanelitankoja. Minusta oli rentouttavaa puuhaa, kun sai kammalla harjailla lankoja irti toisistaan ?

Mä täällä odotan miestä työreissulta kotiin, että saataisiin meille joulukuusi. Kaksi autoa pihassa, mutta kummassakaan ei ole koukkua niin en tiiä miten saan roudattua kuusen pihaan ? Olokin on ollut sen verran flunssainen, että saa nähdä tuleeko tässä vielä kipeeksi ennen joulua. Kunhan jouluna olisi koko perhe terveenä. Viettäkäähän kiva päivä! Joko teillä on kuusi sisällä? Aito vai tekokuusi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *