Black Friday Iittala

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Perjantaina 29.11 alkaa monessa paikassa Black Friday tarjoukset enkä minäkään malta olla käyttämättä tätä mahtavaa tilaisuutta hyväksi. Joululahjaostokset teen ehdottomasti perjantaina netissä, kauppoihin en jaksa lähteä kiertelemään, koska tiedän että siellä on muutama muukin lähtenyt liikenteeseen. Tulin vinkkaamaan teille että myös Iittala on laittanut huippuhyvän edun Black Fridayn kunniaksi. Saat kaikesta -25% koko viikonlopun ajan 29.-1.12.2019. Aivan mahtava tarjous ja jos ostossumma ylittää yli 100 € niin saat myös ilmaiset toimituskulut.

Olin tänä vuonna varautunut Postin lakon takia siihen, etten voikaan ostaa joululahjoja netistä mutta lakon päätyttyä teen suurimman osan ostoksista sohvalta käsin. Paljon helpompaa kuin lähteä ostoskärryjen kanssa tuonne ruuhkaan kiertelemään. Meillä on täällä satanut kaksi yötä lunta eikä loppua näy. Aura-autot ajavat yötä myöten teitä puhtaaksi ja lumipyry on melkoinen. Senkään vuoksi ei innosta lähteä ajelemaan kauppakeskuksiin. Eilen teimme kaksi kertaa pihan lumityöt ja vielä olisi kolmannet saanu tehdä illalla. Mutta minä tykkään <3 Ihanan näköistä ulkona, niin valoisaa! Oikein ihanaa alkavaa viikonloppua <3

Tästä linkistä pääset suoraan ostoksille—-> BLACK FRIDAY IITTALA

*Black weekend -etu on voimassa 1.12. asti. Etu ei koske Alvar Aalto -kokoelman erikoiseriä, valikoituja taide-esineitä, Vintage-tuotteita eikä valikoituja uutuuksia.

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *