Aito joulukuusi

Heipä hei ja ihanaa perjantaita! Instagramin puolella jo mietiskelin milloin ehditään hakemaan kuusi meille. Siinä se nyt on. Yleensä on haettu joulukuusi itsenäisyyspäiväksi, mutta nyt siihen ei ollut mahdollisuutta. Mies on usein työreissuilla ja kun hän palasi kotiin viime viikonloppuna, lähdettiin heti maanantaina kuusenhaku reissulle.

Aito joulukuusi se olla pitää, ainakin meidän kodissa ❤️ Vaikka itsellänikin on astma, pystyn silti kuusen kanssa olemaan eikä siitä tule mitään hengenahdistusta tai muutakaan. Meillä on pihassa kaksi autoa, mutta kummassakaan ei ole koukkua, joten piti miettiä miten saamme kuusen kotiin. Tämmönen malttamaton hätähousu kun oon, niin ei muutakuin autolla kaupan pihaan ja saimme kuin saimmekin ahdattua kuusen takaluukun kautta varovasti sisään ja näin saimme kuusen kotiin. Onneksi kuusi oli verkossa, niin riitti vain neulasten imurointi pois autosta.

Lasten kanssa koristelimme kuusen ja itse asiassa tämä on täysin lasten käsialaa, paitsi valot ja tähden minä laitoin latvaan. Eikö oo aika ihanasti koristeltu? Tänäkään vuonna ei Tokmannin kuusivalikoima pettänyt, vaan saimme upean tuuhean kuusen! Sitä ei koskaan tiedä mitä sieltä verkon alta paljastuu kun tuo kuusen sisälle sulamaan, mutta ei tarvinnut pettyä tälläkään kertaa. Tämä kuusi oli kyllä alkuun aivan kauhea juoppo ? Täytin vesisäiliön varmaan kahteen kolmeen kertaan ensimmäisen vuorokauden aikana ja aina kun vilkaisin vesisäiliöön, niin taas oli enää pieni tippa vettä jäljellä. Leikkasimme siihen uuden imupinnan niin kuin pitääkin, niin sen vuoksi se tarvitsi paljon nestettä alkuun.

Ulkona on ihanan talvista ja niin tunnelmallista. Tuota näkymää mä rakastan. Aamulla laitoin nastakengät jalkaan ja kävin noissa maisemissa lenkillä. Ulkona tuoksui puhdas, raikas lumi ❤️ Muksaa viikonloppua! Me lähdetään ny hakemaan lapsia koulusta.

Ps. Jos haluat käydä katsomassa kuvia aiemmista jouluistamme ja millaisia joulukuusia muina vuosina on ollut, niin ne löytyvät kätevästi yhdestä paikkaa täältä. Mulla on teille muuten ilouutisia, mutta vielä en voi sitä paljastaa. Kerron varmasti heti lisää kun vaan voin ❤️ Nyt koulun suuntaan, ennenkuin myöhästytään ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *