Olohuoneen joulu ja hyvän joulun toivotus

Olohuoneen joulu näyttää tänä vuonna tältä. Joulukuusi on ollut meillä jo parisen viikkoa ja miten kestävä tuo aito kuusi onkaan. Vielä kun tuo kisu antais olla kuusen rauhassa ? Havuja varmaan suu täynnä. Koulussa lapset olivat tehneet vielä lisää joulukuusen koristeita ja ne ripustettiin oksille eilen kun joululoma alkoi. Itselläni on töissä ollut viimeisin viikko kiireisintä aikaa ja huomisen yhdeksän tuntisen vielä kun jaksaa, niin sitten jään joululomalle. Pitkälle sellaiselle ? Joko teillä on joululoma alkanut vai meneekö joulun pyhät töissä?

Joulufiilis on ollut työkiireiden vuoksi hieman kadoksissa. Alkuun sainkin fiiliksen, mutta se katosi joksikin aikaa, kunnes tulin yksi ilta väsyneenä töistä kotiin. Täällä oli koko koti siivottu, loput lahjat ostettu, ruoka uunissa ja Suvi Teräsniskan joulumusiikki soi taustalla. Sain vielä jalkahieronnan, kun valittelin kipeitä jalkoja. Ihana yllätys oli. Joulumieli on täällä taas ❤️ Ihanaa kun tuolla miehellä alkoi jo loma ja hän on tehnyt puolestani ihan kaiken kotona. Niin kiitollinen olen. Äsken laittoi joulukinkun leivinuuniin, aamulla saadaan syödä aamupalaksi tuoretta kinkkua. Nam, nam.

Kaksi yötä jouluun on.. Toivottelen teille kaikille oikein ihanaa joulua! Nauttikaa mahan täydeltä jouluruokaa, rentoutukaa perheen ja ystävien kesken ja ennen kaikkea viettäkää just sellainen joulu mikä teistä tuntuu hyvältä ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *