Vuosikymmen vaihtui ja pieni glögihetki

Toivottavasti teidän vuosi alkoi iloisesti, mennen uutta kohden toiveikkaasti! Tuntuu ihan uskomattomalta miten paljon viime vuosikymmenen aikana ehti tapahtua. Niin paljon kaikkea ihanaa, josta kaikkein kiitollisin olen noista kasvavista lapsistamme. Niin ylpeä saan olla ❤️ Heistä on kasvanut kymmenen vuoden aikana vastuuntuntoisia, huumorintajuisia, tunteikkaita ja ystävällisiä nuoria näiden vuosien aikana. Ja ennen kaikkea toisten huomioon ottaminen, se on heidän vahvuus.

Pojan kanssa pidettiin heti aamusta glögihetki takkatulen äärellä. Itse heräsin jo neljältä. Siivosin joulukuusen ja koristeet pois, laitoin takkaan tulet ja tein aamupalan valmiiksi. Vai pitäiskö sanoa yöpalaa ? Olen valvonut kohta kuukauden öisin niin, että herään kahden kolmen aikaan, sitten valvon pari tuntia ja aamulla nukahdan hyvällä tuurilla uudelleen. Silmät ristissä kohta, jos sama meno jatkuu. Eilen illalla yritin unta kolme tuntia ja kyllä se neljän tunnin päästä oli näköjään tullut ?

Tuon kuvassa näkyvän huonekuusen ostin puoleen hintaan jouluna ja yritän suihkutella sitä niin, että kestäisi pidempään. Takan ääressähän tämän paikka ei ole, vaan siirrän sen viileämpään. Onpa muuten ihanan valoisaa ja avaraa täällä olohuoneessa joulukuusen lähdettyä. Miten se joka vuosi tuntuukin yhtä avaralta kun joulu on siivottu pois? Kuitenkin sama tila kesät talvet ?

Huomenna alkaa arki ja lapsilla koulu. Lupasin lapsille, että tänään haetaan Kotipizzat ja herkutellaan viimeisen lomapäivän kunniaksi. Huomenna jaksaa sitten aloittaa uuden lukukauden ja tsempata koulussa. Hiihto ja luistelu alkaakin liikuntatunneilla pian, sitä on täällä hartaasti jo odotettu. Ja tietty kavereiden näkemistä, vaikka ollaan kyläilty puolin ja toisin joululomallakin. Tunnelmallista viikon aloitusta ja ennen kaikkea mahtavaa vuotta 2020 sinulle! Tästä vuodesta tulee huippuhyvä, uskon sen ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *