Joulu 2019

Varoitus! Postaus sisältää paljon sinisiä hetkiä aattoaamulta 😀 En vain osannut valkata muutamaa kuvaa. Lunta tuli jouluksi aika runsaasti ja aamulla oli pakko käydä ikuistamassa sininen hetki pihallamme. En ehkä tiedä kauniimpaa kuin tämä talvinen maisema kuuraisine puineen ja kimaltelevin jääikkunoin ❤️

Meidän joulu vietettiin rennoissa tunnelmissa ilman mitään aikatauluja tai suunnitelmia. Mentiin ja tultiin miten haluttiin ja ainut sovittu asia oli pihasauna ja palju aattoiltana anoppilassa. Vitsit miten ihana siellä olikaan istua pipo päässä pakkasella. Joulupukki ei käynyt tänä vuonna ollenkaan ja muutenkin mentiin pienellä tavaramäärällä lahjojen suhteen. Suurimmaksi osaksi lapset saivat lahjakortteja, joilla voivat sitten ostaa mieluista vaatetta ynnä muuta tarpeellista tavaraa. Joinakin jouluina sitä tavaran paljoutta on ollut niin uskomaton määrä, ettei lapsetkaan tienneet mihin sen kaiken laittavat.

Joulu oli muutenkin ehkä stressittömin ikinä. Kaikki tehtiin kotona valmiiksi iskän ja lapsien toimesta, mun ei tarvinnut tehdä muuta kuin käydä töissä aatonaattoon asti. Siitä alkoi pitkä loma joka jatkuu ensi vuoden puolelle. Aikas täydellinen joulu.

Tuo meidän vanhus tuossa portailla sai myös oman pikkupaketin kuusen alle ja hotkikin sen suihinsa hetkessä. Seuraavat herkkutikut piti pilkkoa pienemmiksi, kun höpsö söi ensimmäisen kokonaisen tikun melkein purematta ? Meidän kisun 17.joulu ❤️

Kohta puoliin lähdetään käymään vaarilassa, kunhan esikoinen tulee kaveriltaan kylästä. Parinkymmenen asteen pakkanen ei houkuttelisi yhtään tuonne pihalle, kun on tottunut muutaman asteen pakkasiin tässä viime kuukausien aikana. Onneksi on lämmin auto, niin tämäkin vilukissa tarkenee lähteä ulos. Mukavaa lauantaita! Seuraavaksi odotellaan uutta vuotta ja uuden vuosikymmenen vaihtumista ✨

white & black - -

2 kommenttia “Joulu 2019

  1. Kuulostaa ihanalta joululta ja kuvat on kuin postikortista.Kaunista!Meidän joulu oli vetinen ja säkkipimeä.
    Ei oikein saada tunnelmasta kiinni ilman lunta ja surettaa kun joulut alkaa täällä etelässä olla aina mustia.
    Pitänee alkaa tosiaan kohta miettiä jouluja pohjoisessa:)

    1. Voi harmi ettei teillä ollut siellä etelässä lunta jouluna. Toivottavasti muuten joulu sujui hyvin ❤️ Itse haaveilen myös joulusta jossain Lapissa, siellä on niin kaunista tähän aikaan. Levillä jossain pikkumökissä metsän keskellä..

      Kiitos Nanna ? Näistähän tosiaan vois muutamista tehdä vaikka joulukortteja ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *