Raikas olohuone – Tammikuu

Valoisaa tiistaita! En muista milloin tänä talvena olisi ollut yhtä valoisa ja raikas aamupäivä. Oli ihana aloittaa päivä rauhallisesti eikä tarvinnut herätä herätyskellon soittoon. Aamupalan sain syödä rauhassa ja sen jälkeen kävin tervehtimässä kanoja ja viemässä niille leivänpaloja. Aivan innoissaan aina odottavat, kun meillä on tapana viedä jotain pientä herkkua ruoan lisäksi joka päivä kanalaan. Ovat taas alkaneet munimaan pienen tauon jälkeen, taitavat kanatkin jo huomata ikkunasta tulvivan valon määrän ❤️

Raikas olohuone joulukuun tavaramäärän jälkeen ✨ Näyttää niin keväiseltä jo, vaikka eletään tammikuuta ja täyttä talvea. Tuntuu, että viherkasvitkin ovat heränneet henkiin ja ottaneet kunnon kasvupyrähdyksen tässä viikon aikana. Varsinkin tuo mun peikonlehti olohuoneessa kasvaa kovaa vauhtia joka suuntaan 😀

Me ollaankin lasten kanssa tämä viikko ilman autoa, tarvitaan peräkoukullinen farmariauto niin myytiin tuo toinen auto pois. Mies joutuikin lähtemään sitten toisella autolla viikoksi työreissuun, joten haettiin sunnuntaina jääkaappi täyteen evästä, että pärjätään täällä koko viikko. Huomenna on tilattu lasten toiveesta tortilloja ruoaksi, kun tulevat koulusta. Meiltä on matkaa kauppaan, mutta naapurit lupasivat lainata autoa jos tarve vaatii. Yhdet synttäritkin pitäisi loppuviikosta järjestää, onneksi on leipomistarvikkeet kaapissa ja pakkanen täynnä marjoja. Mustikkapiirakkaa ja jotain suolaista piirakkaa ajattelin leipoa. Nyt Viaplayn pariin, otin sen testiin pariksi viikoksi. Meillä on Netflix ollut monta vuotta ja nyt kaipaan vaihtelua, joten kokeillaan tätä. Ihanaa viikon jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *