Muutos parempaan- Saga sadesuihkut

Kaupallinen yhteistyö: HanaStore.fi. Suihkuista saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan.

Ensimmäistä kertaa elämässäni pääsin sadesuihkun alle ja olihan se elämys. Kun Granan Saga sadesuihkut kotiutuivat meille, en tiennyt mitä odottaa kun en koskaan aiemmin ole sadesuihkun alla ollut. Sadesuihkukokemus oli yhdellä sanalla pehmeä! Pehmeä iholle ja hiuksille. Vesi tuli tasaisesti ylhäältä eikä pärskinyt minne sattuun, kuten 11 vuotta vanhat suihkumme tekivät. Sadesuihkusettiin kuuluu kaikki tarvittava eli termostaattihana, yläsuihku teleskooppikorkeussäädöllä (tämä on tosi kätevä!) ja säädettävällä seinäkiinnikkeellä, käsisuihku, pidike käsisuihkulle ja suihkuletku. Sadesuihku on materiaaliltaan laadukasta messinkiä ja suihkulautanen ruostumatonta terästä. Ekologisuuskin on huomioitu, se kuluttaa vain 9-10 litraa vettä minuutissa. Saga sadesuihkut käyvät uusiin sekä vanhoihin taloihin ja asennus on helppoa. Meillä mies asensi tunnissa molemmat suihkusetit paikoilleen.

Yksitoista vuotta sitten kun rakensimme oman talon, halusin ehdottomasti kaksi suihkua kylpyhuoneeseemme. Ihana mennä ja tulla saunasta, kun ei tarvitse odotella omaa suihkuvuoroa. Tuohon aikaan ei hirveästi ollut vaihtoehtoja suihkuista, kuten tänä päivänä on. Otettiin ensimmäiset suihkut mistä putkifirma teki tarjouksen. Ihan hyvin ne kestivät muutamia vuosia, kunnes toinen suihku alkoi vuotamaan. Mustaan lattiaan jäi kalkkitahrat siitä muistona. Lopussa jouduttiin jättämään saunakiulu hanan alle, kun suihku tiputti vettä yön aikana. Nykyään värejä ja malleja on suihkuissa monipuolisesti. Jokaiselle rakentajalle tai remontoijalle löytyy varmasti kaikki tarvittava kotiin HanaStoren verkkokaupasta. HanaStoressa on kattava valikoima kylpyhuone-, wc- ja keittiötarvikkeita. Heiltä saa myös aivan ihanaa palvelua. Minullakin oli monia kysymyksiä suihkuihin liittyen ja niihin sain heti vastaukset sähköpostiini.

Saga sadesuihkut

Uudet Saga sadesuihkut oli ihana ottaa käyttöön eikä tarvitse olla huolissaan veden tippumisesta suihkun jälkeen! Väriksi valitsin kolmesta vaihtoehdosta mustakromin, joka sopii hyvin noiden mustien mosaiikkilaattojen sävyyn. Vesi tulee ihanan pehmeästi suoraan alaspäin sadesuihkuista. Ja mikä parasta, paljon laajemmalta alueelta kuin meidän vanhoissa suihkuissa. Sadesuihkun ohut teräksinen sadesuihkulautanen ei tiputa vettä käytön jälkeen ja litteän lautasen ansiosta myös kalkkiongelmat on minimoitu. Ihan huippua, hyvästit kalkkitahroille! Käsisuihku on myös kätevä kun tarvitset vettä esim. kiulun tai pesuämpärin täyttöön. Käsisuihkun letku ei jää kierteelle, vaan käsisuihku kääntyy kätevästi 360 astetta.

Erityiskiitokset haluan antaa HanaStoren asiakaspalvelulle. Miten loistavaa ja nopeaa palvelua saimme! Tuotteet tulivat nopeasti kotiovelle. Pieni mutka tuli matkaan kun huomasimme vanhoja suihkuja pois otettaessa, että ne olikin kiinnitetty kahdesta eri kohtaa tuohon mosaiikkilaattaan ja uusien suihkujen kiinnitys laitetaan vain yhdestä kohtaa, joten laattaan jäi toinen reikä näkyviin. HanaStoresta keksivät tähänkin ratkaisun lähettämällä meille toiset seinäkiinnikkeet, jotta saatiin reiät laatasta piiloon. Nyt suihkuseinä on täydellinen. Silmä lepää katsoessani tätä näkymää ja mieli vielä enemmän sateen alle päästyäni ❤️ Muutama innokas suihkuttelija siellä onkin käynyt niin tiuhaa tahtia, että piti äitin jo vähän toppuutella ?

Tässä näkee hienon lopputuloksen ennen ja jälkeen kuvista. Psst.. HanaStorella on TALVIALE käynnissä helmikuun loppuun. Kannattaa kurkata jos rakennat tai remontoit kotia ❤️ Mun Instagramissa myös ihana arvonta, jossa palkintona Magisson tyylikkäitä tuotteita.

Arvonnan löydät tästä—> @whiteandblackblogi

Arvonta päättyy 28.2.2020

2 kommenttia “Muutos parempaan- Saga sadesuihkut

 1. Meillä ollut lähemmäs 10 vuotta sadesuihku….Maksoi aikanaan maltaita:)Tuollainen pyöreä lautanen.
  Siihen kun on tottunut,niin kyllä tuntuu nämä normi käsisuihkut,jotka nostetaan ylös tosi aneemisilta.
  Tai suihku tuntuu niin pieneltä.Sadesuihkun mukana tulee aina myös käsisuihku,jota me käytämme lähinnä kylppärin pesuun:)

  1. Moikka Nanna!

   No varmasti maksanut aika paljon 10 vuotta sitten, minä en ees tiennyt että niitä on ollut saatavilla silloin ?

   Ihanan laajalta alueelta tulee vesi sadesuihkusta ja en myöskään enää vaihtaisi pois. Varsinkin näin pitkätukkaisena, kiva pestä hiukset kunnon sateen alla eikä pienen suihkun alla, kuten entiset olivat.
   Mukavaa sunnuntaita sinne ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *