Kevätsisustus

Aurinkoista tiistaipäivää ja laskiaista! Mä päätin just, että tästä alkaa mun kevään odotus. Eilen tehtiin kahdet lumityöt ja lunta vaan satoi ja satoi lisää.. Tää talvi riitti nyt 🤣 Joten Ikean reissun myötä tervetuloa kevätsisustus olohuoneeseen ❤️

Aurinko paistoi aamulla niin ihanasti puiden takaa ja lumi kimmelsi jalkojen alla. Ensimmäistä kertaa kevätaurinko oikeasti lämmitti niin, että sai riisua pipon pois päästä. Itse olen jo ihan valmis vastaanottamaan kevään ja eihän siihen maaliskuuhun enää kauaa ole. Ikeasta lähti mukaan ruskean/sinapinvärisiä tyynynpäällisiä olohuoneeseen, tekokukkia makkariin, musta tiskiharja ja säilytyslaatikoita kodinhoitohuoneeseen. Siinä kaikki. Voitteko uskoa?! Kaksi kertaa vuodessa kun pääsee Ikeaan, niin luulisi tarttuvan mukaan paljon kaikkea muutakin 😀 Yleensä perus Ikean reissulta lähdetään kotiin kärry täynnä tavaraa. En edes viherkasveja ostanut, vaikka hypistelin yhtä ihanan isoa kultapalmua. Harkitsen nykyään hyvin tarkkaan mitä ostan, ettei tule ostettua mitään turhaa. Viherkasvejakin meillä on entuudestaan aika paljon. Lisää pistokkaita on juurtumassa kodinhoitohuoneen tasolla kasvilampun alla.

Tuota ruskeaa/sinapinsävyä olen pitkään miettinyt olohuoneeseen ja nyt rohkaistuin kahdet tyynynpäälliset ostamaan. Sopii kuin nenä päähän tuohikorin ja samanväristen koristeheinien kaveriksi. Jäävät kuvassa vaan just tuonne kameran taakse. Tekis mieli heivata taljat sun muut karvat jo kaapin perälle odottamaan seuraavaa talvea. Jotenkin tämä talvi on tuntunut älyttömän pitkältä enkä usko heti ikävän tulevan! Itse asiassa mulla ei ole koskaan jäänyt talvea ikävä. Kesä on taas ihan eri asia, sitä jään aina kaipaamaan.

Mitä olisi kevätsisustus ilman tuoretta leikkokukkakimppua? Ei yhtään mitään. Näitä ei voi turhuuksiin laskea 😀 Kevätsisustuksen kruunasi tuoreet, vihreänsävyiset neilikat. Kestävät varmasti parisen viikkoa maljakossa, kuten edeltäjätkin. Joko siellä on kevään sisustuskärpänen puraissut? Onko kevätsisustus mielessä vai joko olet laittanut jo jotain kevään kunniaksi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *