Pieni eteinen

Pieni eteinen

Pieni eteinen on toimiva, kun siitä tekee sellaisen. Nuo Ikean mustat kenkälaatikot ovat osoittautuneet todella käteviksi. Mahtuu kymmenet parit kenkiä piiloon ja kaapit vievät vähän tilaa. Naulakko mustalla seinällä on pääasiassa vieraille, mutta eksyy sinne omiakin takkeja. Aulassa meillä on sitten liukuovikaapistot, jossa säilytetään muut takit. Oli ihana saada nuokin seinät kuntoon, maalauksen myötä seinät ovat kuin uudet! Maalauksesta kerroinkin edellisessä postauksessa täällä. Kiitos vain miehelle, kun jaksoi ahkeroida ja maalata kaikki kodin seinät 😘

Toiselta seinustalta löytyy uudet naulakot lapsille, johon yltävät ripustamaan omat ulkovaatteensa. Varsinkin pojalla tahtoo jäädä vaatteet tuohon penkille, vaikka olen yrittänyt opastaa laittamaan ne suoraan naulakkoon. Kuivuvatkin paremmin, mitä mytyssä penkin päällä. Nuo mustat pyöreät ripustimet löytyivät edulliseen hintaan Kärkkäiseltä. Kolme ripustinta oli aina yhdessä paketissa.

Me jatketaan lomailua täällä lumisissa maisemissa Vuokatissa. Lapsilla riittää ohjelmaa. On Superparkkia, hohtokeilausta, kylpylää ja laskettelua. Ja baari! Tää on kuulema ihan paras kohokohta ku pääsee juomaan värikkäät jäähilejuomat baariin 🤣 Tiktokki on käynyt kuumana, joka asiasta ja tilanteesta pitää tehdä video 😅 Onneksi on isi ja isovanhemmat mukana, niin saavat juosta lasten perässä, kun itse en pysty. Mä jäinkin tänne hotellille makoileen, kun toiset lähti Superparkkiin. Mukavaa viikon jatkoa sinne teillekin, huomenna taas viikonloppu ❤️

Ps. Vielä huominen päivä aikaa osallistua arvontaan täällä (toinen kuva): https://www.instagram.com/whiteandblackblogi/

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *