Makuuhuoneen somistusta

Makuuhuone on paikka, jossa rauhoitutaan yöunille, johon en halua tuoda mitään ylimääräistä tavaraa. Esimerkiksi tvtä en koskaan haluaisi makuuhuoneen puolelle. Mulla on tapana laittaa kännykkäkin yöksi kaappiin. Vielä kun saisi tuolle puolisolle opetettua saman, kun yleensä se kännykkä on siinä sängyn vierellä laturissa yön. Muitakin herätysvaihtoehtoja on olemassa 😀 Ja akun lataus öisin hirvityttää muutenkin.

Makuuhuoneen somistusta

Makuuhuonetta tykkään kuitenkin pienesti somistaa ja täältä löytyykin kaksi tasoa, joihin voi sommitelmia tehdä. Toinen on yöpöydän taso, johon joskus laitan piristykseksi mm. leikkokukkia ja toinen tämä Ikean taso, joka on syvyydeltään juuri soppeli tuohon seinälle eikä vie tilaa muusta huoneesta. Siihen mahtuu kivasti asetelmia. Tällä kertaa siinä on kirjoja, puinen rasia, lasten keräämiä kiviä ja neilikoita maljakossa. Niin ja onhan siinä vielä tuo korkea heinä, jonka ostin kukkakaupasta.

Vaihtelun vuoksi tähän muuttelen joskus tavaroita. Mitä milloinkin. Leikkokukkakimpuista otan yleensä muutaman oksan maljakkoon ja tuon makuuhuoneen puolelle. Nämäkin neilikat on ilahduttaneet jo kolmatta viikkoa maljakossa. Kestäviä kukkia. Meidän makuuhuone on kaikista suurin makuuhuoneistamme ja minusta on ihanaa että sängyn ympärillä on tilaa sekä myös muutamalle kaapistolle löytyy paikka.

Nyt herättelemään lapsia kouluun. Toinen tuhisee tuossa mun vieressä ja toinen kantoi patjansa meidän sängyn viereen. Haluavat aina nukkua äitin vieressä kun isi on työreissussa. Minusta ihanaa ❤️Aina kun haluavat, saavat tulla viereen nukkumaan. Oletteko muuten huomanneet miten valoisaa ulkona aamuisin on? Jo kuuden aikaan oli täällä valoisaa, sieltä se kevät pilkistää. Aurinkoa päivääsi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *