Diy kukka-amppeli

Diy kukka-amppeli syntyy helposti ja nopeasti makramee-langasta solmeillen ja sopivan kokoisesta kukkaruukusta. Tämä minun kukkaruukku ei olekaan mikään tavallinen ruukku, vaan vanha lasinen lampun kupu. Spraymaalasin lampun kuvun mustaksi ja laitoin sisälle avokadon istutusruukkuineen. Tästä tuli ihan kivan näköinen. Uusiokäyttöä parhaimmillaan.

Erilaisista makramee-amppeleista löytyy paljon videoita Youtubesta. Itse etsin sieltä helpoimman videon, jota sovelsin omaan käyttöön. Tein kahdella erilaisella taktiikalla tämän kukka-amppelin ja hyvin yksinkertainen siitä tuli. Aikaa kului alle vartti tämän tekemiseen. Sitten kun joskus pääsen taas kirppiskierrokselle, niin etsin vanhoja lampunkupuja lisää ja teen samanlaisia amppeleita muutaman tälle kaveriksi. Euron maksoin tästä löytämästäni kuvusta, joten edullisesti saa askarreltua kukka-amppeleita kotiin.

Nuo kasvattamani avokadot olivat just soppelin kokoisia lampun kuvun sisään. Olen laittanut kaksi avokadoa samaan ruukkuun, niin näyttävät edes vähän tuuheammilta. Nämä kun tahtovat kasvattaa vain vartta, joten olen katkaissut ne välillä lyhyemmiksi. Näin tuuhenevat paremmin eikä niistä tule metrin mittaisia. Mukavaa loppuviikkoa! Ihana auringonpaiste alkoi täällä just, joten nyt pihalle nauttimaan lämmöstä ja keväisestä säästä ❤️ Kotikoulukin saatiin just päätökseen, vielä huominen opiskelua ja sitten viikonlopun viettoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *