Boho seinäkoriste

Aurinkoista ööö.. torstaita! Kotona oleilu jatkuu ja koulurutiinit pysyy ?Tuntuu melkein kuin olisi itse uudelleen koulunpenkillä, kun saa opettaa lapsia matikassa, englannissa ja muissa vaativissa aineissa. Ihan piti jo miettiä et oliko nyt keskiviikko vai torstai ? En ole varmaan ainut, jolla on välillä päivät sekaisin. Niin samanlaisia nämä arkipäivät ovat.

Boho seinäkoriste

Instagramin puolella vilautinkin jo tätä lahjaa, jonka sain mieheltä naistenpäivänä. Boho seinäkoriste on käsityönä tehty palmunlehdistä. Aivan ihana, boheeminen yksityiskohta olohuoneeseemme. Kooltaan Boho seinäkoriste on aika suuri, 150cm pitkä ja tätä voi pitää molemmin puolin. Toiselta puolen näkyy pidemmät lehdet, jotka roikkuvat rennosti. Paras paikka tälle löytyi olohuoneen seinältä, sohvan yltä.

Oltiin tosiaan kaupassa silloin ennen tätä vapaaehtoista karanteenia enkä arvannutkaan, että se olisi viimeinen kauppareissu pitkään aikaan. Sen jälkeen en ole kaupoissa käynyt. Eilen noudin ruokaostokset kaupan pihalta, jotka maksoin etukäteen. Helppoa, turvallista ja vaivatonta! Välillä tilaan ruoat suoraan kotiovelle. Ihailin hyllyjen välissä tätä seinäkoristetta ääneen ja mies nappasi palmunlehdet kainaloon ja sanoi, että mennäänpä kassalle, ostan tämän sinulle naistenpäivälahjaksi ❤️

Ei ole enää montaa kuukautta, kun vauva syntyy ja kieltämättä tekisi mieli käydä hypistelemässä vauvanvaatteita kaupoissa, mutta joudun nyt tyytymään kotona vanhojen vaatteiden hypistelyyn. Olen pessyt melkein kaikki vauvanvaatteet (jos joku ei vielä tiedä, niin minähän olen säilyttänyt kaikki vauvanvaatteet ?) valmiiksi tulevalle pienokaiselle, että hyvin pärjätään niilläkin. Itse asiassa vaatteita on aika valtava määrä, nyt kun tarkemmin aloin tutkailemaan. Kohta saan äitiyspakkauksen kotiin, siinä riittää sitten uuttakin hypisteltävää ? Muuten mennään käytetyillä vaatteilla ensimmäinen vauvavuosi. Oon niin innoissani ja onnellinen tällä hetkellä. Pieni potkii päivittäin kovasti masussa ja ultrassa on ollut kaikki hyvin. Ei oo enää kauaa kun nähdään, rakas pienokaiseni❤️

2 kommenttia “Boho seinäkoriste

    1. No niimpä kävis! Meinasin sovittaa tätä myös makkariin tummalle seinälle, mut oli sen verran iso ettei huonekorkeus siellä riitä. Mut tosiaan sängynpäätyyn vois olla kans kiva ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *