Kasvihuoneen kevät

Ehdittiinpä pitämään jo yhdet ulkosynttäritkin tässä kasvihuoneen edustalla, kun mies täytti pyöreitä. Muutama vieras kutsuttiin paikalle oman perheen lisäksi ja syötiin täytekakkua ulkona. Hyvin tarkeni, kun laittoi tarpeeksi vaatetta päälle. Viluisimmat kävivät herkuttelemassa lämpölampun alla kasvihuoneella kakkua. Lasten synttärit on vielä pitämättä. Odottavat jo kovasti synttäreitään, katsotaan jos tässä ilmojen lämmetessä saataisiin jonkunlaiset synttärit järjestettyä tuonne pihalle. Kovasti on kuulema jo kavereita ikävä. Mehän ei uskalleta päästää lapsia kouluun nyt, kun hallitus päätti aukaista koulut vielä pariksi viikkoa ennen kesälomaa. Olen kouluun yhteydessä asiasta ja pyydän, että saavatko lapset jatkaa etäopiskelua kesäloman alkuun asti minun vaikean astman takia. Meillä on kuitenkin etäopiskelu sujunut tosi hyvin eikä lapset tarvitse esim. tukiopetusta. En uskalla ottaa sitä riskiä, että saan tartunnan, koska jo pienikin flunssa aiheuttaa mulle heti hengenahdistuksen ja joudun usein syömään kortisonikuuria siihen. Raskaana en halua syödä mitään lääkkeitä, mitä ei ole pakko. Ja vauvakin alkaa jo painamaan sen verran keuhkoja, että sekin saattaa vaikuttaa tähän olotilaan. Tuntuu siis tuolla keuhkoissa raskaalta.

Kasvihuoneen kevät

Kasvihuoneen kevät näyttää tältä. Kevään ensimmäiset orvokit pääsivät ilahduttamaan kasvihuoneeseen ja kartiotuijat istutin ovien eteen. Mä niin nautin, kun saan touhuta tuolla pihalla kaikenlaista näin kevään tullen. Onhan tuo varmasti aika huvittava näky, kun taaperran pihalla menemään ja hengästyn niin helposti ? Välillä täytyy istahtaa ja hetken päästä jaksaa taas jatkaa hommia. Ensimmäiset kukkasipulit nousevat maasta ja lunta on enää paikoin siellä täällä. Voi kevät, miten olenkaan odottanut sinua ❤️

Niinkuin kuvista näkyy, lunta on enää tosi vähän meidän pihalla. Tämä talvi tuntui todella pitkältä raskauspahoinvoinnin vuoksi ja olen niin iloinen, että olemme saaneet kevään tänne pohjoiseen. Varmaan joka kevät olen todennut saman, mutta en oo ikinä odottanut näin paljon kevättä ja kesää ? Hyvää vappua!

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *