Käyttökokemuksia sadesuihkuista

Kaupallinen yhteistyö Hanastore.fi. Suihkuista saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan.

Ollaan käytetty sadesuihkuja nyt parin kuukauden ajan ja ajattelin kertoa teille käyttökokemuksia suihkuista. Meillähän on nyt molemmat suihkut käytössä, kun ennen oli vain toinen. Toisesta vanhasta suihkusta loppui paine ja sen myötä se jäi käyttämättä kokonaan. Uusien Saga sadesuihkujen myötä ollaan käytetty ahkerasti molempia suihkuja päivittäin. Yhdessä kun saunotaan, niin voi ilman jonottamista mennä suihkuun ja voin sanoa, että se on pientä arjen luxusta se! Sadesuihkuista meillä ei ole aiempaa kokemusta ja ajattelinkin kertoa näin meidän näkökulmasta mitä olemme suihkuista mieltä.

Käyttökokemuksia sadesuihkuista

Sadesuihkusta vesi tulee paljon laajemmalta alueelta eikä niitä tarvitse säätää niin isolle mitä vanhoja piti, että sai veden kunnolla virtaamaan. Tämä suihku toimii myös alhaisella vedenpaineella. Parasta on myös, kun suihkut eivät jää tiputtamaan vettä käytön jälkeen. Vanhat suihkut jättivät kalkkitahrat lattiaan, kun vesipisaroita tippui vielä käytön jälkeen tummaan lattiaan. Sadesuihkut ovat olleet koko perheen mieleen ja jopa tuo esikoinen tuumasi, että ei äiti vaihdeta näitä koskaan pois, näiden alla on niin kiva olla! Sadesuihkuista ei ole siis kuin positiivista sanottavaa meidän perheellä. Tyylikkään ulkomuotonsa lisäksi nämä ovat myös todella toimivat ja myös ekologisuus on huomioitu vedenkulutuksessa. Ei kyllä tule mieleen mitään, mitä näistä puuttuisi.

Uudistunut verkkokauppa ja arvonta

Hanastore on uudistanut verkkokauppaansa ja samalla laajentanut sadesuihku valikoimaa. Heille on tullut myyntiin kokonaan uusi brändi Adora. Tästä pääset kurkkaamaan kotimaista yritystä, missä kevätale on käynnissä!

Ps. Instagramissa tililläni @whiteandblackblogi on käynnissä mahtava arvonta, jossa voit voittaa omaksesi Dish Genie-keittiöhanan sivusuihkulla (arvo 230€). Dish Genie keittiöhanasta löytyy lisätietoa HanaStoren sivuilta, jossa se on myös hyvässä tarjouksessa täällä.

Ihanaa päivää! Täällä ainakin aamuaurinko paistaa niin ihanasti pilvettömältä taivaalta, että taidan lähteä heti aamusta pienelle happihyppelylle ulos, ennenkuin aloitan opettajan hommat ? Lapsilla jatkuu päätöksestäni kotiopetus kesälomaan asti ja nyt vastuu on minulla, että oppivat kaiken mitä pitääkin. Tsemppiä jokaiseen kotiin, niin kouluun palaaville ja kotiin jääville ❤️ Ei oo montaa päivää enää kesälomaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *