Vanha hevoskärryn istuin kukkatelineeksi

Ihana päivä ☀️ Tästä säästä en taatusti valita, vaikka iso maha onkin kannettavana 😍 Mä niin nautin lämpimistä päivistä ja säätiedotuksen mukaan jopa juhannukseksi saadaan yhtä lämmin sää. Mahtavaa! Saa villasukat ja sadetakin kerrankin jättää kaappiin. Kyllä täytyy todeta taas miljoonannen kerran, että kesän lapsi mä oon ❤️

Hevoskärryn istuin

Vanha, ajan patinoima hevoskärryn istuin löytyi sattumalta vanhasta rakennuksesta. Mitään käyttöä en sille silloin vielä tiennyt, mutta otin mukaan. Halusin sen ehdottomasti johonkin esille putsauksen jälkeen, joten sahattiin heinäseipäistä pätkät jaloiksi ja siitähän tuli oiva kukkateline! Tällä kertaa laitoin siihen pelkästään erilaisia yrttejä, joita voi napsia vieressä olevaan grilliin ruokien päälle. Ja koristeeksi muutamia Arabian vanhoja lautasia, jotka löysin pihan rakennuksesta.

Eilen mut yllätettiin ja pääsin elämäni ensimmäistä kertaa vauvakutsuille. Omille sellaisille ❤️ Tiesin, että jotain perillä on vastassa, koska mun piti mukamas mennä sinne istuttamaan kesäkukkia ja kellonaika oli tarkka. Ihmettelin, että kyllähän talon omistajat osaavat itsekin kesäkukat laittaa 😀 Perillä olikin sitten onnittelumaljat ruokineen, ihana, itse tehty vaippakakku ja vaatetta vauvalle. Itkuhan siinä aluksi pääsi, kun nurkan takaa huudettiin ‘yllätyyys’! Olin niin otettu, kun en ole koskaan aiemmin saanut babyshowereita. Oli kyllä tosi kiva ilta ❤️ Leppoisaa lauantaipäivää teille, nautitaan näistä hellepäivistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *