Juhannus

Juhannus saapuu tänä vuonna ilman sen kummempia kiireitä ja hössötyksiä. Kiva olla vaan kotona. Mietin, että olisipa ihanaa, jos koti olisi siisti ja jääkaappi täynnä herkkuja juhannuksena. Siinä ois mun toiveet. Siivota en pysty ja mies on aattoon asti työreissussa, joten ajattelin, että näillä mennään. Tulee se juhannus ilman siivouksiakin.

Ensimmäinen toive toteutui, kun tulin neuvolasta kotiin. Esikoinen oli yllätyksenä siivonnut koko kodin, imuroinut, pyyhkinyt pölyt ja pessyt lattian. Voi että olin iloinen ja kiitollinen, kun tulin ovesta sisään. Miten hän arvasikin äidin toiveet? Tilaan vielä ruoat kotiin, ostan kyllä niin paljon herkkuja juhannukseksi! Päätin, että ostan kaikkea mitä mieli tekee, jäätelöä, suklaata, mansikoita ja hyvää grillattavaa. Siitä alkaa meidän juhannus ❤️

Neuvolassa oli kaikki hyvin, mitä nyt hemoglobiini oli aika matalalla, kun se on aina ollut tosi hyvä n. 145 ja nyt vain 110. Koko ajan väsyttää ja nytkin mietin ottavani pienet tirsat tässä kesken bloggaamisen 😀 Kyynärsauvat saan avuksi kävelemiseen, selkä ei enää kestä kävelyä ja lapsille on luvattu, että käydään jossain kesälomareissulla ennenkuin baby syntyy. Niiden avulla pääsen ehkä vähän paremmin liikkumaan, kun on jotain mihin tukeutua.

Vauvalla alkaa olemaan masussa jo aika ahdasta, pieni siellä oli ihan kippurassa. Painoa mulle on tullut tasaiseen tahtiin, viime neuvolakäynnistä paino oli noussut vain 700 grammaa. Suurin piirtein kilo on tullut painoa lisää kuukaudessa, sen jälkeen kun pahoinvointi loppui. Puoli vuotta kun oksensin, niin nyt syön just sitä mikä maistuu ja herkuttelen vaikka joka päivä yhdellä jäätelöllä. Ja niin mä oon tainnut tehdäkin 🤣

Nyt kun siivoukset on sisällä hoidettu, niin enää puuttui kukkakimppu pöydältä. Lumipalloheisi kukkii kauniisti tällä hetkellä, joten nappasin siitä oksan kimppuun. Toinen kimppu jäi kasvihuoneeseen, toinen lähti olohuoneen pöydälle. Toivotan teille jokaiselle oikein mahtavaa juhannusta ☀️❤️ Vietetään ihana keskikesän juhla! Ja mikä parasta, näyttää siltä että koronakin alkaa laantumaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *