Terassi

Tämän vuoden terassi näyttää tältä. Tai terassin sisustus. Hankin pehmusteet lepotuoleille, nyt on kivempi makoilla pehmeämmällä alustalla. Tänä vuonna valikoin terassi-istutuksiin erilaisia heiniä, kuten kuvista huomaa. Ja maahumalaa pitää olla joka vuosi. Nämä on ihan mun lemppareita. Ajattelin kokeilla talvettaa näitä maassa sitten lähempänä syksyä. Saa nähdä menestyvätkö tällä alueella. Ainakin viiruhelpi ja maahumala menestyy ja leviääkin kivasti, testattu on kivikkopenkkiin.

Terassin uudistusta

Lepotuolit ovatkin ensimmäistä kertaa tässä takaterassilla. Sopivat niin hyvin tuohon varjon alle, että siirrettiin ruokailupöytä keskelle terassia ja nämä lepotuolit saivat uuden paikan. Olen koko kevään etsinyt säänkestäviä, tyylikkäitä, metallisia tuoleja ruokailupöydän ympärille. Yhdet vihdoin löysin ja kuukauden odottamisen jälkeen saapuivatkin kotiin, mutta olivat aivan liian matalat. Harmittaa. Nyt vain jatketaan etsimistä. Tuolit olivat enemmän lepotuoleiksi tarkoitettu ja ihastuin lopulta niihin niin paljon, että jätin kaksi kappaletta etuterassille ja loput palautin. Tuon ihanan makramee amppelin löysin Tuurin kyläkaupasta. Tehtiin se miniloma lasten kanssa sinne viime viikolla.

Täällä on tänään sateinen päivä, joten sisähommissa menee päivä. Kiva välillä näinkin, ollaanhan me saatukin nauttia helteistä jo viikkoja. Mun puolesta saavat kyllä tulla takaisin vaikka heti. Kasvihuoneessa tomaatit ja kurkut ovat kasvaneet ihan älyttömästi tässä parin viikon aikana. Onneksi tajuttiin laittaa kaksi ovea kasvihuoneeseen, että voi tuulettaa molemmista päistä helteillä. Välillä lämpötila saattaa huidella +40 asteessa, vaikka ovet ovat avoinna.

Heinäkuuta on odotettu

Huomenna vaihtuu heinäkuu ja sehän tietää sitä, että meille syntyy pikkuinen ❤️ Kaikki alkaa olemaan vauvalle valmista. Turvakaukaloa vielä odotellaan, mutta muuten taitaa olla kaikki hankittu. Pakkasin sairaalakassinkin valmiiksi, kun ei tiedä miten pikalähtö tulee. Ihan älytöntä miten nopeasti tämä aika on silti mennyt, vaikka vielä puolessa välin tuntui etteikö tämä oksentaminen ja huono olo lakkaa koskaan. Yhdeksän kuukautta menikin nopeampaa mitä kuvittelin. Isilläkin alkaa ensi viikolla kesäloma. Ajoitettiin loma heinäkuulle, työreissusta ei niin vaan keretäkään synnytyssairaalaan kun matkaa on kahdeksan tuntia eikä puhelinyhteyttä töissä ole. Siinä oiski mulla jännät paikat, jos ei oltais saatu kesälomaa järkättyä tähän väliin. Nyt toivotan teille ihanaa päivää! Loppuviikosta tulossa postausta uudesta, aivan ihanasta huonekalusta, joka saapui olkkariin. Mutta hei, mitäs tykkäätte tästä terassin ilmeestä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *