Tyylikäs ja laadukas Vilja tv-taso

Kaupallinen yhteistyö Hiipakka

Vilja tv-taso

Heippahei ihanat! Se ois kohta taas viikonloppu ja se tietää sitä, että meidän koko perheellä alkaa kesäloma. Myös isillä ❤️ Jos sitä alkuviikosta uskaltaisi käydä kesälomareissulla ennen kuin vauva syntyy. Neuvola oli tänään ja lääkärin puolesta voitaisiin vielä lomalle lähteä. Lupailin alkuviikosta näyttää teille mitä uutta saapui olohuoneeseemme. Vanha tv-taso lähti uuteen kotiin ja tilalle saapui tämä aivan älyttömän kaunis, puhtaanvalkoinen Vilja tv-taso. Vilja-sarja on uutuus huonekaluvalmistaja Hiipakan valikoimissa. Tätä saa myös mustana ja tv-tasoa löytyy 150 cm ja 200 cm leveänä. Voit myös valita kaappien tilalle laatikostoja. Minä valitsin tv-tason kolmella avattavalla kaapilla, jossa jokaisen sisällä on kaksi hyllyä. Ovet aukeavat kätevästi pomppumekanismilla. Vilja-sarjaa löytyy myös lipastona, senkkinä ja vitriininä. Kurkkaa eri vaihtoehdot täältä.

Kotimainen Hiipakka

“Valmistamme omassa tehtaassamme moderneja, kauniita ja toiminnallisia kalusteita suomalaisiin ja skandinavisiin koteihin. “ Hiipakka on kotimainen perheyritys Jurvassa. Näissä kotimaisissa tuotteissa todellakin arvostetaan laatua ja kestävyyttä. Ja ihan huippua, että kalusteet toimitetaan asiakkaalle valmiiksi kasattuina. Rekkakuski toimitti tv-tason kotiovelle ja meidän ei tarvinnut kuin kantaa se sisälle. Kun avasin Vilja tv-tason paketistaan, pääsi suusta huokaus. Niin kaunis puhtaanvalkoinen sävy ja tyylikkään näköinen kaluste. Vilja on myös avainlipputuote. Ihanat yksityiskohdat kaapinovissa ja sirot, massiivipuiset jalat tekevät kalusteesta entistä kiinnostavamman.

Huomaatteko, meidän telkkari on kadonnut? Kun kannoimme kalusteen tuohon, en halunnut siihen telkkaria vielä ollenkaan. Itseasiassa laitoin television myyntiin. Katsotaan sitten ostetaanko tilalle uudempi vai ollaanko ilman. Nykyään tulee niin harvoin katsottua televisiota, että itse ainakin pärjäisin ilman. Silmä lepää kun katsoo tuonne nurkkaukseen, jossa on pelkkä asetelma tason päällä. Saa nähdä mitä mies tuumaa, kun tulee työreissulta kotiin ja huomaa, että televisio on kadonnut 😀 Vai mitä luulette, huomaako? 🤭

Hiipakan huonekalujen kesä-ale on alkanut useissa eri liikkeissä, mm. Kaluste-kavereilla tämä samainen taso on nyt todella edulliseen hintaan. Kaikki jälleenmyyjät löydät täältä: https://www.hiipakka.net/kodin-kalusteet/jalleenmyyjat/

Toivottelen teille kaikille jo nyt ihanat viikonloput!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *