Äitiyspakkaus 2020 ja kuulumisia

Huomenta! Viimeisiä aamuja täällä heräillään yhtenä kappaleena ❤️ Näin ainakin luulen. Äitiyspakkaus saapui ja kaikki vaatteet on pesty ja silitetty vauvaa varten. Vielä viime viikon lopulla olin sitä mieltä neuvolassa kun kysyttiin, että joko tekisi mieli lähteä synnyttämään etten vielä haluais. Nyt olisin jo ihan valmis.

Äitiyspakkaus yllätti todella positiivisesti. Aivan ihania värejä ja kuoseja, just mun makuun. Viimeisestä pakkauksesta on aikaa ja onhan se muuttunut paljon. Värit ovat pirteämpiä ja kuvioita on tullut enemmän. Ihastuin erityisesti lämpöpussiin, lakanoihin, erilaisiin bodyihin ja housuihin sekä ruokalappuun. Nuo lapasen pidikkeet ovat myös suloiset.

Mulla on tunne, että vauva syntyy ensi viikolla. En tiedä mistä tämä tulee, mutta tunne on vahva. Viikko olisi sama milloin kuopus syntyi. Koskaan ei ole tarvinnut odottaa laskettuun aikaan vaan lapset ovat päättäneet syntyä aiemmin. Masu on sen verran iso, että kyljen kääntäminenkin yöllä on hankalaa. Puhumattakaan suonenvedoista ja selkäkivuista. Odotan sitä tavallista mahallaan nukkumista ilman närästyksiä. Sitä kun on tottunut nukkumaan aina mahallaan ja nyt kun se ei ole ollut mahdollista, niin yöt menee pyöriessä. Mutta jännä miten tuohonkin on tottunut ettei mahalleen voi mennä. Ja miltähän se tuntuu, kun polttava tunne ruokatorvessa lakkaa ja nesteet pysyy vatsassa eikä nouse kurkkuun? Pitäisi melkein kirjoittaa ylös nämä kaikki vaivat, niin voi vuoden päästä muistella ? Tulis pitkä lista.

Äitiyspakkaus oli selvä valinta meidän kohdalla, vaikka olenkin säästänyt kaikki vauvanvaatteet lapsilta. Oli niin ihana hypistellä kaikkia vaatteita, kun paketin hain kotiin. Lapset olivat melkein yhtä innoissaan kun minä ? Tuo pehmolelu ja tähtipeitto ois saanut kuulema heti paikan tytön vierestä.

Mitäs olette mieltä näistä väreistä ja kuoseista? Minusta ihana, että ylipäätään Suomessa on näin mahtava, maksuton äitiyspakkaus jonka saa halutessaan jokainen perhe. Ihanaa päivää! Ps. En voi uskoa, että kohta meidän perhe kasvaa yhdellä. Rakas olet niin tervetullut ❤️

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *