Hän on täällä ❤️

Oletko nähnyt maailman siinä hetkessä kun kaikki oikeasti alkaa? Kyyneleet valuvat, eikä todella mikään ole ihmeellisempää. Ensimmäinen ääni, joka täyttää koko sielun. Hauras elämä, jonka voi sulkea syliin. Siinä huoneessa, jossa pieni sydän saa kaiken murheen muuttumaan mitättömäksi.

-Joel Jyrinki-

Hän on täällä ❤️ Meidän pieni tyttö päätti syntyä aika vauhdilla yhtenä yönä. Säännöllisiä, mutta ei niin kipeitä supistuksia tuli illan aikana ja minä siivoilin ja isi teki lapsille varalta ruokaa valmiiksi jääkaappiin, jos lähtö tulisi. Soitin sairaalaan ja sieltä sanottiin, että lähtekää vain rauhassa ajelemaan tännepäin. Ajomatkan aikana supistukset voimistuivat todella paljon ja niitä tuli jo kahden minuutin välein. Muistan kun mies hoki matkalla, että olisi pitänyt lähteä aikaisemmin ja painoi kaasua. Itse keskityin supistuksiin ja rystyset punaisena roikuin siinä käsikahvassa vai miksi sitä nyt sanotaan, joka on siinä ikkunan yläpuolella. Elämäni pisin automatka. Ehdimme sairaalaan, jonne oli tunnin ajomatka ja kyllä siinä isiä jännitti auton rattia puristaessa enemmän kuin äitiä. Suoraan ovelta pyörätuolilla synnytyssaliin, omat jalat eivät enää kantaneet ja ei mennyt montaa tuntia, kun pieni ihmeemme oli syntynyt. Sain hänet heti rinnalleni. Tuon hetken talletan lopun elämääni sydämeeni. Synnytyksestä jäi niin hyvä mieli, pelkkää positiivista sanottavaa. Meistä pidettiin hyvää huolta. Muistelen tuota kokemusta vielä pitkään.

Et osaa aavistaakaan kuinka onnellisia meistä teit. Niin kauan olen haaveillut sinusta ja nyt olet siinä, pieni tuhisija ❤️

Ps. Katsokaa tuota tuuheaa tukkaa ? Hoitajat ja kätilöt ihastelivat miten paljon tukkaa toisella jo on.

white & black - -

4 kommenttia “Hän on täällä ❤️

  1. Miten suloinen pieni tytöntylleröinen.Paljon onnea koko perheelle!

  2. Suloinen pieni nyytti! <3 Sylin täydellä onnea koko perheelle! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *