Lastenhuone – Kotimainen Anton vitriini

Kaupallinen yhteistyö: Hiipakka

Meillä elellään täällä ihanaa vauva-arkea. Kun ajelimme kotiin sairaalasta vauva ja minä takapenkillä, siinä hetkessä vasta tajusin, että vauva on tosiaan täällä meidän elämässä. Heräilen öisin tuota pientä ihmettä silittämään. Hän on niin kiltti, nukkuu pitkiä pätkiä ja syö hyvin. Viime yönä nukuttiin viisi tuntia heräämättä. Piti jo moneen kertaan tarkistaa, että onhan kaikki hyvin. Voisin vaan suukotella tuota pientä, suloista nyyttiä ❤️

Kun saimme maaliskuussa rakenneultrassa tietää kumpi meille on tulossa, kotiin tultuani aloin käymään läpi pieniä vauvanvaatteita. Olin säästänyt jokaisen vaatekappaleen ja jopa vaunut oli mummulassa säilössä. Muistan kun yksi ystäväni ihmetteli, että miksi säilytän kaikki vauvan tavarat. Toivoin, että joku päivä niille tulisi vielä käyttöä enkä siksi luopunut mistään ❤️ Pesin kaikki vaatteet ja silitin ne valmiiksi. Niitähän tulikin aikamoinen kasa ja seuraavaksi piti miettiä mihin kaikki vaatteet lastenhuoneessa laitan? Kotimainen yritys Hiipakka tuli apuun ja lähetti meille tämän Anton lasivitriinin. Aivan täydellinen lastenvaatteille!

Anton-vitriinissä on push-open mekanismi, joten ovet aukeavat kevyesti ja pehmeästi. Alhaalta löytyy kaksi tilavaa vetolaatikkoa, johon laitoin isompia vaatekokoja, vaippoja ja vauvan pieniä tarvikkeita. Lasiovien takana on vaatteita 50cm 62cm kokoon asti, harsoja, pyyhkeitä ja muutamia koriste-esineitä. Huomaa, että vitriini on huolella suunniteltu. Alhaalla oleva sokkeli on suunniteltu siten, että jos lattiassa on jalkalista, vitriini asettuu hyvin listan yläpuolelle eikä seinän ja vitriinin väliin jää mitään rakoa. Sokkelin tilalle voi myös valita massiivipuiset jalat. Olen todella tyytyväinen Hiipakan kalusteisiin, joita olen pari kuukautta testaillut. Pakko vielä hehkuttaa kalusteiden täydellistä valkoista sävyä, josta kirjoitinkin jo aiemmin. Aiemman postauksen tv-tasosta löydät täältä.

Vielä en raaski laittaa vauvaa nukkumaan omaan pinnasänkyyn, hän nukkuu meidän vieressä. Kaikki lapset ovat nukkuneet pieninä meidän vieressä ja tämä on ollut meille toimiva ratkaisu. Yöllä kun vauva herää, syötän hänet ja sitten taas jatketaan unia. Isommat lapset ovat aivan innoissaan uudesta perheenjäsenestä. Pitävät vauvaa varovasti sylissä, ihmettelevät pientä tuhisijaa ja hakevat vitriinistä äidille tavaroita. Tyttö valitsee seuraavan päivän vaatteetkin vauvalle valmiiksi ja tuo ne hoitotasolle odottamaan aamua 😀

Kun vauva kasvaa, voin ottaa vitriinin lastenhuoneesta muuhun käyttöön. Kaunis se olisi olohuoneeseen tai keittiöön esim. lasiastioille ja muille tavaroille. Saisi kauneimmat astiat esille. Monikäyttöinen vitriini siis! Kaikki Anton-sarjan kalusteet värivaihtoehtoineen löytyvät täältä, kannattaa käydä kurkkaamassa. Jälleenmyyjiä Hiipakan kalusteilla on ympäri Suomea, tästä näet lähimmän jälleenmyyjäsi. Mukavaa viikon jatkoa ☀️Me lähdetään vauvan kanssa vaunuilemaan, niin kaunis aamu täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *