Vauvakuulumisia

Kesä näyttää jatkuvan ja mua se ei haittaa yhtään! Niin lämmintä ollut monta päivää, aivan ihanaa. Ollaan vaunuiltu päivittäin vauvan kanssa ja tänäänkin vedettiin neljän tunnin tirsat ulkona vaunuissa ❤️ Saatiin isin kans sillä aikaa tehtyä terassin kattoa. Siitä laitan myöhemmin kuvia teillekin. Olisipa ristiäispäivänäkin yhtä lämmintä. Ristiäispäivä on varattu ja saatiin meidän oma ihana pappi varattua sille päivälle. Hän on kastanut kaikki meidän lapset ja vihkinyt meidät.

Vauvakuulumisia

Hän on niin kiltti. Nukkuu edelleen yöt hyvin. Katselee jo enemmän ympärille mitä viikko sitten. Laittaa pienen suun ihan ympyräksi ja katselee suurilla silmillään ympärilleen. Suuttuu ihan kamalasti jos ei ensimmäisellä yrityksellä mene tissi suuhun. Syödessään puristaa niin lujaa minun sormesta, että rystyset menee valkoisiksi. Hymyilee unissaan. Eilenkin yritettiin isin kanssa katsoa leffaa sängystä, mutta sinä tuhisit meidän keskellä ja hymyilit niin kovasti ettei meidän leffan katsomisesta tullut mitään. Katsottiin vain sinua.

Sinä tunnet minun ääneni. Tulin just suihkusta, sinä olit isin sylissä ja heti kun kuulit ääneni, silloin silmät suurenivat ja pää kääntyi. Miten paljon voikaan tuota pientä ihmistä rakastaa?

Kukkia ollaan saatu paljon, tämä ihana kimppu on parhaalta ystävältäni ❤️ Niin kaunis. Me lähdetään vielä illaksi anoppilaan grillailemaan. Vauva oli pitkän pätkän hereillä ja just nukahti, joten vaunuilla mennään tien toiselle puolen. Ihanaa iltaa teillekin! On tää vaan niin onnellista aikaa että välillä tulee kyyneleet. Onnen kyyneleet ❤️ Niin kiitollinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *