Lumi+ lasiovi kylpyhuoneeseen

Kaupallinen yhteistyö: JELD-WEN

Ihana elokuinen sää on hellinyt meitä ja me täällä vauvan kanssa nautitaan näistä keleistä. Mukavan kiireetöntä aikaa ja isommatkin lapset tykkäävät kun äiti on kotona vastassa koulusta tullessaan. Vauva saattaa päivisin nukkua neljäkin tuntia putkeen vaunuissa ja niin tälläkin kertaa, kun laitoin hänet nukkumaan ottaessani nämä kuvat. Meidän kylpy- ja kodinhoitohuone sai uutta, raikkaampaa ilmettä pelkällä oven vaihdolla. Puisen välioven tilalle vaihdettiin lasiovi.

Lumi+ lasiovi

Kodinhoito- ja kylpyhuone muuttui kertaheitolla valoisammaksi ja tyylikkäämmäksi, kun Jeld-wenin Lumi+ lasiovi vaihdettiin tilaan. Lumi+ lasiovi on kauniisti valoa läpäisevä, mutta läpinäkymätön. Halusimme kylpyhuoneen oveksi ehdottomasti läpinäkymättömän ja tämä ovi oli nappivalinta! Lasiovi on tyylikäs ja pelkistetty, joka kestää kylpyhuoneen olosuhteita. Ovi soveltuu kauniin ulkomuotonsa ansiosta myös muihin kodin tiloihin. Meillä mennään keittiön kautta kodinhoitohuoneeseen ja siitä kylpyhuoneeseen. Voisin ajatella tätä ovea myös tuohon keittiön ja kodinhoitohuoneen väliin.

Door designer-sovellus

Miten sitten päädyin juuri tähän oveen? Door designer-sovelluksella näet mikä ovi sopii juuri sinun kotiisi parhaiten. Sovellusta on helppo käyttää ja voit kokeilla useita eri ovia ja vertailla mikä olisi paras. Oven valitseminen saattaa olla vaikeaa, kun on paljon vaihtoehtoja ja värejä. Sovellusta käyttämällä löytyy varmasti oikea ja tätä minäkin käytin, kun mietin mikä lasiovista olisi paras tähän tilaan. Yllä olevassa kuvassa testailen miten Lumi+ sopisi keittiön ja kodinhoitohuoneen väliin.

Käytännöllinen ja tyylikäs

Lumi+ oveen saa joko tavallisen Atlanta-alumiinipainikkeen tai lukollisen. Me valitsimme lukollisen, koska samassa tilassa sijaitsee myös wc. Ovi sulkeutuu ihanan kevyesti ja voi vitsit miten kauniisti valo läpäisee tuonne kylppärin puolelle! Ei ole enää niin hämärää, kun oven sulkee perässään. Kodinhoitohuoneen puolelta ovi on mattapintainen eikä siitä näy läpi. Karmit tulevat oven mukana ja kolmesta värivaihtoehdosta valitsimme valkoiseksi maalatun roiskevedenkestävän karmin. Mies asensi kesällä karmit ja oven näppärästi paikalleen ja olemme nyt muutaman kuukauden ajan nauttineet uuden oven käytännöllisyydestä ja tyylikkyydestä. Vanha ovi ei päästänyt tippaakaan valoa sisään kylpyhuoneen puolelle ja ovivalinta oli alunperinkin väärä kosteaan tilaan. Alla olevista kuvista huomaa miten valo pääsee kylpyhuoneeseen.

Vanhan kylpyhuoneen oven kellertävyys pisti silmään puhtaanvalkoisten seinälaattojen rinnalla ja olihan ovi kellastunut lisää ajan myötä. 12 vuotta sitten rakennusaikana väliovet olivat vielä sävyltään listavalkoisia, nykyäänhän väliovia saa myös puhtaanvalkoisina. Jeld-wenillä on myös yksi kylpyhuoneeseen soveltuva roiskevedenkestävä puuovimalli, jota saa puhtaanvalkoisena, mustana tai harmaana. Roiskevedenkestävissä ovissa oven ja suihkun välillä pitää olla kuitenkin matkaa vähintään 1,5 metriä, jotta ovi ei ala turvota tai maali hilseillä. Lumi+ lasiovi oli tähän tilaan paras ratkaisu, koska toisen suihkun ja oven väliin jää alle metri väliä, kun ovi on auki. Tämän takia vanha puinen väliovi otti alaosaan kosteutta joka kerta, kun joku kävi suihkussa. Lasiovi ei kupruile tai muuta väriä. Jeld-wenin Lumi+:aa kelpaa nyt katsella seuraavat vuosikymmenet.

Tässä vielä ennen ja jälkeen-kuvat molemmilta puolin sekä kodinhoitohuoneesta että kylpyhuoneesta. Muutos on huikea ❤️ Hyvästi keltainen, kulunut ovi! Samalla hieman freesasin kodinhoitohuoneen puolta, somistin tilaa sekä maalasin. Lattiasta maalasin puisen kynnyslistan mustaksi ja kaakelimaalilla hurautin tuon vesihanan takana olevan sinisen maalauksen valkoiseksi.

Jeld-wenin sivuilta löydät paljon ovivaihtoehtoja eri tiloihin ja Door designer-sovellusta kannattaa ehdottomasti kokeilla. Täältä näet kaikki kylpyhuoneen ovet ja lisää fiiliskuvia täällä. Mitäs tykkäät muutoksesta ja ennen/jälkeen kuvista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *