Ristiäiset lähestyy

Ristiäiset lähestyy ? Halusimme järjestää ristiäiset elokuun puolella, koska silloin löytyy vielä luonnosta materiaalia kukka-asetelmiin ja ehkä sitä tarkenee terassillakin olla pienen hetken vieraiden kanssa. Ainakin hyvää ilmaa on luvattu. Tässä sneak peek teillekin ristiäiskoristeluista. Kasvatin itse latva-artisokkaa ja vihdoin kasvoivat niin isoiksi, että sain niitä maljakkoon tarjoilupöytään. Lisänä kukkapenkistä syysleimua ja pellolta ohraa. Pieniä maljakoita sinne tänne pöytään, kynttilöiden, valoketjun ja Ikean parin euron verhojen kaveriksi ja koristelu on valmis.

Teen itse myös muut kukka-asetelmat kahvipöytään ja kastepöydälle. Ja jos ehdin, niin vielä vauvalle päähän kukista seppeleen. Kahvipöytään teinkin jo oasis-sieneen asetelman, mutta muut täytyy jättää myöhemmäksi etteivät ehdi nuupahtaa ennen juhlaa. Joka juhlaan oon itse aina värkännyt kakut ja muut tarjottavat, mutta nyt mies patisti tilaamaan kaiken valmiina. Helpotti kummasti mun stressiä ? Eihän sitä yhtään tiedä miten vauva nukkuu ja onko tissillä koko ajan, niin paljon helpommalla pääsen näin. Voileipäkakut ja makeat kakut haetaan juhlapäivänaamuna ja that’s it!

Vielä on yksi nimi pikkuiselle hakusessa, mutta niinkuin pappi puhelimessa tuumasi niin ehtiihän tuota vielä ? No stress! Mä sytytän nyt saunan ja lähden sinne rentoutumaan. Täällä alkaa olemaan kaikki aika hyvällä mallilla. Lisää ristiäiskuvia tulossa ensi viikolla. Syksyistä, mutta aurinkoista viikon jatkoa!

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *