Takapiha

Elokuun lämpimät päivät ja pimeät illat ❤️ Illalla saa ottaa esille jo villasukat ja hupparin, kun istuu takapihan terassille. Tämä kesä meni liian pian ohi. Ison vatsan ja selkäkipujen kanssa en kyennyt mitään tekemään ja vierestä katselin kun muut touhusivat. Toukokuu vaihtui kesäkuuksi ihan vaivihkaa ja kesäkuun jälkeen aloin odottamaan sairaalaan lähtöä. Jännä miten sitä lyhyessä ajassa unohtaa sen olon ja kivut mitä raskausaikana oli. Nyt kivut ovat poissa ja kyllä mä nautin kun pääsin pitkästä aikaa ihan vaan lenkille vauvan kanssa. Selässä ei tuntunut yhtään ja olisi voinut kävellä pidempäänkin. Miten uskomattoman ihanaa, kun voi taas kävellä ilman kipuja. Syksy ei oo ikinä ollu mun lempparivuodenaikaa ja ehkä siksi jäänkin aina ikävöimään kesää. Tämä kesä jää erityisesti mieleen. Hyvineen ja huonoineen puolineen. Pienen syntymä ihanimpana ❤️ Miten kiitollinen joka päivä olenkaan.

Takapiha

Takapiha on meidän lempioleskelupaikka ulkona. Siellä tulee vietettyä eniten aikaa. Sieltä löytyy kaikki tarvittava rentoutumiseen. Grillipaikka, katettu terassi, iso sohva ja mikä kivointa, kasvihuoneen lämmössä voi istuskella jos kylmyys ulkona yllättää. Tuo meidän karvakaverikin nauttii takapihan sohvalla loikoilusta.

Olen suunnitellut uutta kukkapenkkiä. Tuo nykyinen alkaa olemaan sen verran tuuhea, että sitä pitäisi hieman harventaa ja juurakoita jakaa. Kirsikkapuukin on levinnyt kesän aikana kukkapenkkiin, puskee joka nurkasta kirsikanoksan alkuja. Ei oo puutarhuria tuolla penkissä hetkeen näkynyt ? Alla olevassa kuvassa näkyy vasemmalla kirsikkapuu, josta on levinnyt pieniä alkuja kukkapenkkiin. Erityisesti tykkään tästä takapihan näkymästä. Rönsyilevineen kukkapenkkeineen. Kymmenessä vuodessa ollaan saatu paljon aikaan ja piha näyttää omaan silmään miellyttävältä. Paljon on vielä tekemistä ja uusia ideoita tulee päivittäin. Se on ehkä parasta tässä omassa pihassa. Saa toteuttaa omia ideoita.

Tässä mietin mitä kukkia voisin hyödyntää tulevissa ristiäiskoristeluissa. Mitkä ovat vielä elokuun lopulla kukassa. Ainakin tulppaanipelargoni näyttää niin hyvältä, että siitä voisi miettiä asetelmia tarjoilupöytään. Kastekranssin teen itse ja mietinnässä on myös pieni seppele vauvan päähän. Saa nähdä mihin aika riittää, ehdinkö tekemään kaikki itse. Me lähdetään vauvan kanssa aamulenkille. Samalla piipahdetaan pellolta hakemassa tämän päivän eväitä – perunaa, punajuurta, salaattia ja sipulia. Moikka ja kivaa viikonloppua!

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *