Ristiäiset ja ristiäistarjoilut

Ihanat ristiäiset takana ❤️ Pikkuinen sai kauniin nimen, juhla oli kaunis ja koskettava. Isosisko sai kunnian kuivata vauvan pään ja isoveli luki reippaasti ristiäisissä ‘Kiitos tästä pikkusiskosta. Kiitos siitä, että saamme kasvaa yhdessä. Auta meitä pysymään aina läheisinä toisillemme.’ Myös yksi kummeista lausui tekstin raamatusta.

Ristiäistarjoilut tulivat tällä kertaa suurimmaksi osaksi valmiina. Se oli miehen toive, että myös minä sain keskittyä muuhun kuin leipomiseen enkä kyllä olisi ehtinytkään yksin kaikkea tekemään tissituhisijan kanssa 😀 Leivoin ainoastaan lusikkaleivät ja panostin pöydän koristeluun ja kukkiin. Ristiäistarjoilut saivat vierailta ja papilta kehuja, niin suolaiset kuin makeat olivat älyttömän hyviä! Tilaan ehdottomasti toistekin tarjoilut valmiina. Ihana päästä helpommalla eikä stressata kiireessä ehtiikö kaiken tekemään. Mitäs tykkäätte tuosta tarjoilupöydästä? Eikö oo aika herkku 😊

Ristiäistarjoilut

Suolaisina tarjottavina oli kahta erilaista voileipäkakkua, ruisnappeja tonnikalatahnalla (nämä tein myös itse, helppo ja nopea tehdä) sekä piirakoita ja munavoita. Makealla puolella oli täytekakkua (täytteenä vadelmamousse), karkkia, suklaista juustokakkua, kuivakakkuja sekä lusikkaleipiä.

Sori kuvatulvasta, en osannut valita vain muutamaa ja kamerassa näytti olevan pari sataa kuvaa lisää 😀 Vieraat lähettivät myös ottamiaan kuvia juhlasta. Pieni sai ihania kastelahjoja mm. omat helmet, riipuksia, sormuksen ja valokuva-albumin. Kaikille tulee varmasti käyttöä. Ristiäispäivä oli tosi lämmin ja aurinkoinen, ei olisi uskonut että syksy on jo täällä. Kahviteltiinkin vieraiden kanssa terassilla kun aurinko paistoi niin lämpimästi. Näitä juhlia muistelen vielä pitkään ❤️

2 kommenttia “Ristiäiset ja ristiäistarjoilut

  1. Ihanan näköiset tarjottavat ja koristeet! Onnea uudelle tulokkaalle myös.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *