Ristiäiskukat

Ristiäiskukat kastejuhlaan halusin tehdä itse. Mielenkiinnolla jännitin kastepäivänaamua, kun en yhtään tiennyt miten vauva on hereillä ja nukkuuko hän, että ehdinkö edes tekemään kukka-asetelmia. Vauva nukkuikin aamupäivällä pitkään ja aloitin heti kastekranssin teon kastemaljan ympärille. Valmistelin pohjan edellisiltana meriheinällä ja aamulla lisäsin kukat sekä koristeeksi parit helmet. Sidoin kaikki hopealangalla kranssiin. Kahvipöydän asetelman tein edellisenä päivänä oasis-sieneen. Siitä kuva postauksen lopussa.

Ylimääräisiä kukkia ja aikaa jäi sen verran, että päätin tehdä vielä yhden kimpun olohuoneen pöydälle. Hain pihalta mitä nyt sattui löytymään ja käytin viimeisen neilikan kimppuun. Tästä kimpusta tulikin ihan kiva! Luonnosta löytyi elokuun lopulla vielä tosi hyvin kaikkea materiaalia mitä pystyin käyttämään. Omasta kukkapenkistä, viljapellosta ja puutarhasta sain kaiken tarvittavan pääkukkien rinnalle.

Tässä vielä kuva kahvipöydän asetelmasta. Tein sen korkeaan jalalliseen maljakkoon, peitin oasis-sienen kuunliljan lehdillä ja asettelin kukat. Valkoisia ja pinkkejä ruusuja, murattia, ohraa, hortensiaa, koristeomenia ja lisänä pellolta haettuja rikkaruohoja mm. lutukkaa ? Niistä syntyi tämä asetelma. Valkoisen pellavaliinan ja muutaman kynttilän lisäsin vielä juhlapöydälle. Kivaa iltaa sinne ruudun toiselle puolen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *