Mänty koristeena terassilla

Mänty koristeena terassilla! Ilman lunta kun tässä ollaan, niin oli pakko laittaa hieman jouluvaloja jo piristämään tätä pimeää ja sateista syksyä. Ensilumi tuli ja meni. Lumi suli seuraavana päivänä pois. En malttanut olla laittamatta valoja ulos ja taidanpa olla aikaisemmassa mitä viime vuonna, mutta ei kai se haittaa. Jouluhöperö kun olen 🙂

Täällä kaadettiin paljon puita ja olen sieltä hakenut talteen kuusen ja männyn oksia tulevia havutöitä varten. Löysin ison männyn oksan ja sain idean ripustaa sen terassille valojen kanssa. Aika kiva tunnelma tuli terassille. Tuo on sen verran kookas ja painava, että kannattelisi myös muutamaa lyhtyä. Voi että mä odotan että saataisiin pysyvä lumi tänne. Lapissa on jo ihan talvi. Leviltä saanut niin tunnelmallisen ihania lumikuvia puista ja rinteistä ❤️ Pian lokakuu vaihtuu marraskuuksi, joten toivoa on valkoisesta marraskuusta.

Ihan vielä en joululauluja kuitenkaan ole kuunnellut, mutta pian koittaa sekin hetki 😉 Ihana kun saa alkaa fiilistelemään joulua. Sillä välin hyggeillään kuitenkin vielä kynttilänvalossa takkatulen äärellä sateen ropistessa kattoon. Arvatkaa vaan tekikö mieli eilen hypätä miehen kyytiin, kun hän lähti Lappiin työreissulle. Kyllä houkutteli!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *