Diy Rungollinen havupuu

Rungollinen havupuu syntyi hetkessä terassille kun inspis iski. Männyn oksia meillä on vielä paljon puiden kaatamisen jäljiltä ja johonkinhan ne on hyödynnettävä 😉 Tehtiin kesällä kanoille uusi koti ja edellisestä jäi kanaverkot käyttämättä. Näistä olen nyt sitten pyöritellyt palloja ja tehnyt rungollisia havupuita. Ruukussa on tiiliskiviä pitämässä runkoa pystyssä. Näitä on älyttömän helppo tehdä. En tiedä mikä inspiraatio muhun on iskenyt, mutta koko ajan tekee mieli tehdä jotain havutöitä sillä aikaa kun vauva nukkuu vaunuissa😀 Milloinhan sitä oppis vaikka ottamaan itsekin päikkärit kun vaunuissa tuhistaan? Alla vielä ohje puihin.

Diy rungollinen havupuu

Taivuttele kanaverkosta pallonmuotoinen. Aloita tökkimään männyn oksia pallon reikiin, mitä tiheämpi sen kauniimpi lopputuloksesta tulee. Kun olet tehnyt pallon melkein loppuun, työnnä verkosta läpi paksu puukeppi. Laita ruukkuun jotain painavaa esim. kiviä tai tiiliskiviä, jotta puu pysyy tukevasti pystyssä. Lisää päälle sammalta tai jäkälää peittämään tiiliskivit. Lisää halutessasi vielä valot havupuuhun jouluksi.

Just tuli naapurista viestiä, että palju on tunnin päästä meille valmiina. Vauva nukkuu toisia päikkäreitään tälle päivää. Meillä on aika hyvin alkanut rytmittymään nämä päivät. Kahdet päiväunet nukutaan ulkona vaunuissa ja illalla kahdeksan jälkeen mennään yöunille. Aamulla herätään puoli seitsemän ja kahdeksan välillä. Näkisittepä mikä ilopilleri tuo pieni on ❤️Vaunuista herätään suu hymyssä ja nyt on alettu nauramaan ihan jopa ääneen. Isoveljen laulamat laulut on tällä hetkellä just parasta ja ne saa aina hymykuopat nopeasti esiin. Ihana, rakkauspakkaus. Nyt pakkaamaan uikkarit ja pyyhkeet kassiin. Odottelen isommat lapset kotiin ja sit mennään lämpöisiin höyryihin. Kivaa iltaa sinnekin ja hyvää pyhäinpäivää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *