Makuuhuone syksyisessä asussaan

Hyvää uutta viikkoa! Meidän viikko alkaa lomalla. Lapsilla syysloma ja mies tulee tänään työreissulta kotiin. On tätä päivää odotettukin koko viime viikko. Nimittäin tällä äitillä on hieman univelkaa ja ajattelin yhden yön nukkua ilman kymmeniä heräämisiä. Yhtäkkiä alkoivat nämä yöheräämiset ja nukkumaanmenokin on hankalaa. Täytyy kyllä kehua noita isompia lapsia miten hyvin osaavat auttaa vauvan hoidossa ❤️ Sain viikonloppuna yhden tunnin nukkua aamulla, kun he katsoivat vauvaa. Täällä on nyt kasvuvaihe menossa ja vauva herää öisin niin monta kertaa etten pysy enää laskuissa mukana. Ohimenevää, tiedän, mutta kyllä se vaan verottaa kun omat yöunet jäävät minimiin.

Syksyisempää fiilistä makkariin

Löysin kaapin perältä nuo Marimekon Kaivo-pussilakanat ja nehän sopiikin hyvin tähän tummaan ja pimeään syksyyn. Vai pitäisikö sanoa talveen. Tänne satoi ensilumi tänään! Taulut vaihtoivat myös paikkaa ja halusin tämän ison pionitaulun tummalle seinälle. Vähän vielä valoja taulun ympärille ja lampaantaljaa sängyn päälle ja makuuhuoneen syyssisustus on valmis. Muualla kotona on niin vaaleaa ja valoisaa, niin haluan että makuuhuone on sävyiltään tummempi ja hämyisämpi.

Meillä on kiva viikko tiedossa kun lähdetään mökkeilemään. Vähän veneilyä ja patikointiakin ehkä. Tässä kun yhden yön saa nukkua vähän paremmin niin sitä on ihan eri ihminen. Saadaan mennä vastavalmistuneeseen mökkiin, jossa on kaikki valmiina ❤️ Vauvan hoitokin on helppoa kun mökki on kuin talo. Ei tarvitse vesiä lämmitellä tai käydä ulkohuussissa. Voi että mä odotan tätä lomaa. Viettäkäähän tekin kiva syysloma, joilla se on tällä viikolla ja kaikille muille myös oikein ihanaa uutta viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *