Sammalpallot ja pala metsää

Heipparallaa! Viikonloppu meni kaikkea kivaa tehdessä mm. käveltiin metsässä, kerättiin lemmikeille varpuja ja oksia, suunniteltiin kodan tekemistä, oltiin koko perhe koolla ja juhlittiin isänpäivää. Ostimme palan metsää ja sinne siis suunnittelimme kodan rakentamista, jossa voi käydä makkaraa paistamassa lasten kanssa. Metsä on isompi mitä tämä meidän tontti, joten polttopuitakin sieltä saa ihan kivasti seuraavien talvien varalle. Oon ihan innoissani tästä! Miten kiva on tulevaisuudessa omassa metsässä marjastaa ja sienestää. Ja mikä parasta, jos sinne saadaan vielä se tunnelmallinen kota ❤️

Sammalpallot

Sammalpallot ovat suosikkejani vuodesta toiseen. Ne pyörittelee viidessä minuutissa kanaverkon päälle rautalangalla ja ovat näyttäviä asetelmissa. Sammalta saakin nyt kerätä omasta metsästä omalla luvalla 😊 Ihan tulee joulu mieleen kun näitä kuvia katselee, vain lumi puuttuu. Vaikka oon aina rakastanut joulua niin nyt sitä jotenkin odottaa vielä innokaammin, kun on tuo pieni rakas tuossa ja vietämme hänen ensimmäistä jouluaan ❤️ Söpön rusetillisen tonttulakinkin tilasin pienelle.

Oletteko askarrelleet luonnonmateriaaleista jouluksi jotain? Kranssia kenties? Mulla olis seuraavaksi kranssipaja suunnitteilla kylppärin lattialle. Kunhan saan vauvan nukkumaan niin alan hommiin. Havut jo terassilla odottavat. Ihanaa iltaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *