Diy Paperitähti

Edullinen ja helppo paperitähti syntyy eväspusseista. 60 kappaleen pakkaus Sagan eväspusseja maksaa n. 2,10€ ja tähtiä pakkauksesta tekee sen 8-10 kappaletta. Riippuu montako eväspussia laittaa yhteen tähteen. Minä laitoin 7-8 pussia. Tähden koko riippuu siitä miten leikkaat tähden. Alla ohje tähtiin.

Diy paperitähti

7-8 kpl Saga eväspusseja

liimaa, viivoitin, kynä, sakset ja lankaa

Laita liimaa ensimmäisen eväspussin saumoihin nuolten osoittamiin kohtiin (kts. eka kuva). Paina toinen eväspussi päälle ja lisää liima samaan kohtaan. Liimaa loput eväspussit samalla lailla kaikki päällekkäin toisiinsa kiinni. Vedä viivoittimella ja kynällä viivat pussien yläpäähän (kts. toinen kuva) ja leikkaa saksilla viivoja pitkin. Avaa tähti, liimaa sakarat yhteen ja laita lanka samalla sakaroiden väliin liimalla. Ripusta seinälle tai ikkunaan roikkumaan.

Kokeilkaapa! Nämä tulee tosi nopsaan. Jos haluat pidemmät ja ohuemmat sakarat tähtiin, vedä kynän ja viivoittimen avulla viivat alemmas esim. vähän alle puoleen väliin eväspussia. Askarteluintoa loppuviikkoon ? Ps. Täältä löydät kaikki muutkin diy-vinkit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *