Hyvää joulua

Kun taivas on tumma
ja pohjoisesta tuulee,
enkelin laulun tuulessa kuulee.
Se lämpöä ja rakkautta
koteihin laulaa
ja kaikille toivottaa joulurauhaa

Täällä hiljennytään pikkuhiljaa joulun viettoon. Kävin äsken napsimassa nämä kuvat, kun ulkona oli niin kaunista. Saatiin sittenkin lumipeite jouluksi ❤️

Meidän pienen ensimmäinen joulu. Täällä ihan itseäkin jännittää huominen jouluaatto, kun isoimmat lapset ovat ihan innoissaan ja tuo meidän pikkuinenkin saa aamulla tonttulakin päähän. Toinen hymyili ja naureskeli kun laitettiin joulumusiikit soimaan, ihan kuin ymmärtäisi. Aamu aloitetaan perinteisesti joulusaunalla, pojat olivat eilen yllätyksenä pesseet saunan sillä aikaa kun me tytöt oltiin viimeisillä ostoksilla. Jouluruoat tilasin kotiin, mutta aina joku unohtuu. Muisti on todella hyvä tällä äidillä!

Ihana aattoaamuna mennä puhtaisiin löylyihin ja maistaa sen jälkeen kinkkua. Kinkku on yöksi menossa leivinuuniin. Illalla paljutellaan pitkästä aikaa ja syödään mahat täyteen jouluruokia. Rento joulu tulossa ihan oman perheen kesken. Hyvää ja lämpöisää joulua teille rakkaille lukijoille ❤️

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *