Erilainen joulu 2020

Kiloja tupsahti varmaan pari joulun aikaan. Herkkuja tuli syötyä aamusta iltaan ja nyt voikin uuden vuoden jälkeen aloittaa pienen kuntokuurin. Tai ei mitään kuuria vaan syödä terveellisemmin. Oon syönyt vauvan syntymän jälkeen just sitä mitä mieli on tehnyt. Karkkia ja pullaa on tullut mussutettua joskus jopa aamupalaksi. Mutta päätin silloin puolen vuoden järkyttävän oksentamisen aikana, että sitten kun tästä selviän, en mieti yhtään tai soimaa itseäni siitä mitä suuhuni laitan. Ja näin oon tehnytkin ? Mulla on jokaisesta raskaudesta jäänyt suurin osa raskauskiloista sairaalaan ja loput on lähtenyt itsestään aloitettuani imetyksen. Niin tälläkin kertaa, joten ei tässä laihdutuskuureja tarvita. Tammikuussa täytyy kuitenkin palata taas terveellisimmille aterioille. Uusi vuosi syödään vielä juustoja, nakkeja ja perunasalaattia.

Erilainen joulu

Tämä joulu oli varmasti erilainen jokaiselle meistä. Korona muutti suunnitelmia. Koko vuosi on muutenkin ollut sellainen mihin ei todellakaan olisi uskonut, jos joku olisi pari vuotta sitten tullut sanomaan mitä vuosi 2020 tuo tullessaan. Että kuljetaan joka paikkaan maskit päässä ja lotrataan käsidesillä niin että sormenpäät halkeilee. Ollaan varuillaan kun joku vieressä yskäisee tai aivastaa. Että jouluna ei voikaan kyläillä siellä missä on joka joulu viettänyt aikaa. Että joulupukki ei tulekaan tänä vuonna tartuntariskin vuoksi. Monelle tämä vuosi on ollut kamalin ikinä. Yksinäisyyttä, murheita, pelkoa, työttömyyttä, epätietoisuutta, terveyden menetystä ja tulevaisuuden suunnitelmien peruuntumista. Mutta toivottavasti vuosi on tuonut hyvääkin ❤️

Meille tämä vuosi on tuonut enemmän sitä hyvää. Parasta tässä vuodessa on ehdottomasti ollut tuo pienen rakkaan syntymä. Vuosi on ollut meille parhain kaikista tuon pienen ihmeen ansiosta. Toinen niin onnellisena hymyilee ja katsoo meitä tähtisilmillään tietämättä yhtään mitään maailmanmenosta.

Tunnustan, että oon vielä ihan joulumoodissa. Aamulenkillä Spotifystä alkoi kuulumaan joulumusiikkia ja muina miehinä aloin hyräilemään mukana enkä edes tajunnut että ai niin se joulu meni jo. Jos totta puhun, niin en edes tiedä mikä viikonpäivä on. Joten voisi sanoa että joulu oli oikein onnistunut. Otin nämä kuvat aamun- ja illanhämärässä joulupäivänä. Niin ihana luminen keli, pieni pakkanen ja perinteinen aamulenkki perheen kanssa. Kuvia katsellen voidaan muistella pienen ensimmäistä joulua ❤️

Huomenna juhlitaan kotosalla uudenvuodenaattoa. Lasten iloksi isi kävi hakemassa yhden rakettipaketin. Koskaan en ole raketeista välittänyt, mutta lasten vuoksi on silloin tällöin muutama raketti ostettu. Illalla paljuillaan ja saunotaan pihasaunassa. Lupauksia en ole tehnyt ennenkään enkä tee nytkään, mutta toivon, että seuraava vuosi tuo meille kaikille hyvää. Sitä osaa tämän vuoden jälkeen arvostaa enemmän sitä mitä ympärillä on. Läheiset ja terveys, siinä ne elämän tärkeimmät ❤️ Toivotan teille jo nyt tunnelmallista ja parempaa uutta vuotta 2021, pidetään itsestämme ja toisistamme huolta ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *