Mitä kuuluu puolivuotiaalle?

Ihan järkyttävän nopeasti mennyt ensimmäinen puoli vuotta vauvan kanssa. Miten ihmeessä sinä olet jo puolivuotias? Vastahan me tultiin kotiin ja sisarukset näkivät sinut ensimmäisen kerran. Puin sinulle 50cm vaatteet, jotka jäivätkin pian pieniksi kun kasvoit niin nopeaa. Nyt käytät jo 74cm bodyja. Tuntuu ihan hassulta, että aika on mennyt näin nopeaa vaikka ollaan oltu melkein koko aika kotona. Harvassa on ne kyläilyreissut mitä ollaan tehty korona-aikana. Kauppaan et ole montaa kertaa päässyt, ehkä kaksi kertaa 😆 Ehkä sen takia olet ollutkin niin terveenä. Ei nuhaa, ei kuumetta, ei tulehduksia (siskollasi oli tosi monta korvatulehdusta vauvana).

Täyttä kultaa

Sinä olet niin rakas meille ja sanon sen sinulle monta kertaa päivässä. Ihan kuin olisit kuulunut aina meidän elämään. Vaikka haaveissa oli kauan, että saisimme vielä sinut, en silti uskonut että se koskaan toteutuisi. Nyt olet siinä ja olet täyttä kultaa. Meidän ilopilleri. Kultakimpale. Saat jokaisen kasvot heti aamusta hymyyn, vaikka takana olisi risainen yö. Ensimmäinen hammas sieltä jo kurkistaa, se varmaan valvotuttaa ja kiukututtaa. Hyvin äänekäs myös olet ❤️ Ääntä lähtee jos jonkinlaista kiljumista ja öisin on kiva pyöritellä tuttia edestakaisin suussa ja päästellä isoja äännähdyksiä. Päivisin nukut hyvin ulkona edelleen. Suurinpiirtein kolmen tunnin päikkärit pari kertaa päivässä. Kun sinua kohti ojennetaan käsiä, ymmärrät heti että nyt pääsee syliin ja siitä se riemu repeää! Alat potkimaan jaloilla ja käsillä vimmatusti ja nauramaan ääneen.

Sisarukset vauvan kanssa

Välillä kuulema pusuttelen sinua liikaakin kun isosisko toteaa, että äiti lopeta jo tuo vauvan posken kuolaaminen.. Sitä varmasti ärsyttää ja sanois sen sulle jos osais puhua. 🤣 Vastaan siihen, että yhtä paljon olen pusutellut teitäkin ja saan siihen esiteiniltä vastaukseksi että hyiii. Vedet silmissä saa joskus nauraa näille kommenteille. Ihan yhtä paljon ovat saaneet suukkoja ja rakkautta. Enää ei kylläkään saa isommille suukkoja antaa, siitä tulee sanomista 😆

Ihanaa, että isommat lapset eivät ole yhtään mustasukkaisia sinusta. Heiltä saa myös paljon apua sinun hoidossa, silloin kun isi on reissun päällä. Niin hellästi hoitavat sinua ja keksivät kaikkia hauskoja juttuja, että saavat sinut nauramaan ääneen. Ensimmäisenä aamulla tulevat luoksesi sanomaan huomenet ja tervehtivät koulusta tullessaan.

Sen huomaa miten innoissaan lapset ovat toisistaan, puolin ja toisin. Myös vauva ilahtuu kun näkee sisarukset ja seuraa tosi tosi tarkasti sisarusten touhuja ❤️ Isosiskolta hoituu jopa vaipanvaihto, mutta vain pissavaipan 🤣

Isillä on sinua aina kova ikävä työreissuilla. Onneksi vapaa viikkoina ehditte olemaan ja tekemään kaikkea yhdessä. On meilläkin kova ikävä. Huomenna saadaan taas iskä kotia kokonaiseksi viikoksi ❤️

Sanoinko jo, että sinusta on tullut kova syömäri? Syöt aamu-ja iltapuuron, äidin tekemiä soseita (peruna-porkkanasose on ihan lemppari) ja tissiä. Annokset ovat yllättävän suuria, nyt kun olet oppinut syömään kiinteitä. Kylvystä sinä et vielä niin kovasti välitä. Se on sellainen paikka, että vähän jännittää, mutta kylvyn jälkeen tykkäät istua saunan alalauteilla lämmittelemässä varpaita. Sellainen puolivuotias 😍 Onko täällä muita pienten vauvojen äitejä? Menikö teidän mielestä ensimmäinen puoli vuotta nopeaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *