Rottinkihylly

Mukavaa alkanutta viikkoa! Meille on tullut tänne parin päivän aikana niin paljon lunta, että lumikola ja lapio ovat saaneet kyytiä. Onneksi on vielä pihassa tilaa mihin kaiken lumen voi puskea. Mies lähti tänään viikon työreissulle ja mun tuurilla heti kun auto lähti pihasta, alkoi lumisade 🙈 Saa nähdä miten tästä selvitään vai teenkö vain semmosen pienen uran tuohon pihalle, että pääsee kävelemään vaunujen kanssa. Auto parkkiin viikoksi. Toivotaan ettei ihan puolta metriä tule mitä viime kerralla.

Bloomingville rottinkihylly

Meidän neidin kanssa olin yksi päivä kaupassa ja olin kuulema ääneen ihastellut tätä Bloomingvillen uutuutta. Itse en kyllä muista tämmöistä. Hän sitten oli heti isille ilmoittanut, että äiti ihaili yhtä hyllyä kaupassa ja niin he hakivat tämän mulle synttärilahjaksi. Ihanat ❤️ Tarkkaavaiset korvat tuolla mun esiteinillä 😍 Tietää, että äiti tykkää kaikista rottinkijutuista. Tämä onkin just sopivan kokoinen tähän ikkunan viereen keittiöön.

Somistin rottinkihyllyn astioilla ja viherkasvilla. Muutama tärkeä esine pääsi joukkoon. Mummoni vanhat arabian teekupit, joista mummo joi aina aamu- ja iltateet ❤️ Vieressä on kummeilta saamani itse tehty puurasia, jossa lukee vuosi 1944. Sodan ajoilta. Tärkeitä esineitä minulle, heistä vain toinen kummini on enää elossa.

Joko siellä on kevättä rinnassa? Vai vietetäänkö rauhassa ensin tämä talvi? Minä nautin vielä talvesta. Vastahan me saatiin tänne kunnon talvi ja mikä parasta, päivät ovat jo paljon valoisampia mitä kuukausi sitten. Hiihtämistä olen suunnitellut tässä jo parin viikon ajan. Päätin, että nyt mennään eikä meinata, joten heti kun vain pääsen ja saan vauvalle hoitajan lähden hiitoladulle. Suksien voitelusta ei ole kyllä mitään tietoa, mutta jospa niillä eteenpäin pääsisi. Odottelen täällä koululaisia kotiin ja sitten ajateltiin vähän leipoa, kun vauva menee seuraaville päiväunille. Kivaa päivää!

2 kommenttia “Rottinkihylly

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *