Vaalea olohuone ja tulppaanikimppu

Vaalea olohuone

Hei helmikuu! Kyllä näitä valoisampia päiviä on kaivattukin. Huomaan haalivani vaaleita sävyjä ympärilleni. En tiedä onko se tuo tuleva kevät vai se kun ulkona on niin kauniin valkoista, mutta olohuoneesta lähti kaikki tummat tekstiilit pois. Sisälle piti saada palanen tuota ikkunasta näkyvää maisemaa. Vaikka valkoinen matto on aika epäkäytännöllinen tällä hetkellä meillä kun vauva on tullut taloon, en silti halua siitä luopua. Pulautuksia tulee välillä ja minä jynssään niitä pois matosta.

Eilen sotkin maton steriinilla. En huomannut, että kynttilä valutti ja nehän valui pöydän lankkujen välistä matolle. Suurimman osan sain silitysraudalla pois, mutta läntti siihen jäi. Mies ehdottikin, että hommattais tummempi matto, mutta minä taidan kiikuttaa tämän vain pesulaan. Puolen vuoden välein olen maton käyttänyt pesulassa, se tulee niin puhtaana ja valkoisena joka kerta takaisin. Onneksi voi kuitenkin ensin käyttää molemmat puolet ennenkuin tarvitsee pestä. Ristiäisten jälkeen käänsinkin puhtaan puolen matosta, kun olimme sisällä juhlakengät jalassa. Siitähän onkin kohta se puoli vuotta.

Jyskistä löytyi tuo pyöreä samettityyny sohvalle. Hennon vihertävän-harmaansävyinen. Ellokselta tilaamani Bloomingvillen kuviollinen tyyny päätyi lepotuoliin. Bloomingvilleltä onkin tullut paljon kivoja sisustustavaroita tänä talvena. Kuten se synttärilahjaksi saamani rottinkihylly, joka näkyi pari postausta taaksepäin.

Tulppaanikimppu

Tulppaanikimppu sai lisämaustetta harsokukasta. Ostin kimpun valkoisia tulppaaneja ja kimpun harsoa. Yhdistin ne pyöreään maljakkoon ja tästä tuli mielestäni tosi nätti ja yksinkertainen. En sitonut kimppua ollenkaan, harsot asettelin ensin maljakkoon ja niillä sai hyvin tuettua tulppaanit pystyyn, kun ujutin ne harson oksien välistä veteen. Kimpusta saa varmasti nauttia viikonlopun yli, jollei kauemminkin!

Pieni sisustuskärpänen on siis puraissut täällä. Saa nähdä mikä tila joutuu seuraavaksi kohteeksi 🤭 Mites siellä, joko on sisustuskärpänen puraissut? Mukavaa iltaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *