ByOn Pom pom tyyny ja naistenpäivä

ByOn Pom pom tyyny

Sisustusshoppailut on jäänyt viime aikoina minimiin. Tai oikeastaan kaupoissa kiertely. Tänä aikana sitä on mieluummin kotona ja selailee verkkokauppoja kun tekee mieli jotain ostaa. Sisustustyynyt on yksi mun heikkous. Ja valaisimet. Johonkin kun iskee silmänsä eikä sitä saa pois mielestä, niin pakkohan se on hankkia. Näin kävi tämän tyynyn kohdalla, johon törmäsin ensimmäisen kerran instassa. Tätä ihanaa ByOnin Pom pom-tyynyä odotin melkein kolme kuukautta. Tyyny oli joka paikasta loppu, ainoastaan ruskeanvärisenä tyynyä olisi ollut saatavilla heti. Päätin sitten odotella 10 viikkoa tätä ihanuutta ja kyllä kannatti. En hoksannutkaan, että tyyny on näin muhkea, painava ja iso 45×45, kun se saapui. Pom pom-tyyny on käsin tehty ja muhkean pehmeät pallerot oikein houkuttelevat hypistelemään tyynyä käsillä 🙂 Tästä on iloa pitkäksi aikaa. Muutenkin tulee nykyään harkittua jokaista ostosta tarkkaan ennen ostopäätöstä ja tässähän tuli kolme kuukautta lisää harkinta-aikaa, kun odottelin tyynyä kotiin 😆

Naistenpäivä

Täällä on juhlittu tuplasti tänä aamuna. Esikoinen täyttää vuosia naistenpäivänä ja hän halusi tehdä pienen voileipäkakun aamuksi. Kaupasta ostettiin lisäksi valmis kermakakku ja kahviteltiin näillä herkuilla aamupalapöydässä. Isin piti tänään taas lähteä työreissulle, mutta ehdittiin pienimuotoisesti aamulla juhlimaan. Esikoisen synttäreitä juhlitaan sitten myöhemmin isovanhempien ja kummien kanssa ❤️

Viime postauksessa kerroin keittiön siivouksesta ja kyllä on ollut mukava ottaa tavaroita esiin, kun keittiön kaapit ovat järjestyksessä ja puhtaat! Lapset saivat kotitöinä ottaa aina pari laatikkoa per päivä putsaukseen ja isoimmat kaapit siivosin minä. Nopeasti oli keittiö siivottu ja kaks pussillista sieltä tulikin turhaa tavaraa. Miten voi esimerkiksi muovirasioiden kansia löytyä kymmentä erilaista, joihin ei mistään löydy itse rasiaa!? 🙈 Vähän veikkaan, että lapset ovat vieneet eläimille ruokaa niillä ja jääneet sille tielle 😀

Huomenna lähdetään lasten kanssa mökille rentoutumaan. Kiva päästä välillä johonkin, kun aina ollaan vaan kotona. Lapsia on turhauttanut tämä tilanne, kun koronan takia ei pääse kavereille yökylään, ei matkustella tai käydä muutenkaan missään. Ennen saatettiin vain yhtäkkiä päättää että lähdetäänpä hotellilomalle tai johonkin ravintolaan syömään ja sit oltiinkin jo autossa nokka kohti määränpäätä. Tai välillä tehtiin laivareissu hetken mielijohteesta. Mutta kaikki kiva on lasten mielestä nyt jäänyt. Olivat niin iloisia kun pääsevät edes mökille. Täytyy siellä tehdä omat ravintolaillalliset 😊 Nyt toivottelen teille ihanaa naistenpäivän iltaa ihanaiset naiset siellä ruudun toisella puolen ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *