Siisti ja puhdas keittiö

Moikka uuteen viikkoon! Mökkeilyt on mökkeilty ja kiva reissu olikin. Myös lasten mielestä. Nyt jaksaa taas uudella innolla koulutehtävien parissa. Olisivat halunneet vielä laskettelemaan, mökiltä ei ollut kuin puolen tunnin ajomatka rinteeseen, mutta jätettiin se tällä kertaa välistä. Hiihtolomaviikoilla laskettelukeskuksissa on paljon porukkaa, joten lupasin että käydään sitten myöhemmin laskettelemassa vähän rauhallisemmalla ajankohdalla.

Siisti keittiö

Siivoukset ovat tällä erää ohitse keittiössä. Kerroin pari viikkoa sitten, että aion käydä koko keittiön läpi ja laitan samalla kierrätykseen tarpeettomat tavarat. Olihan se urakka käydä läpi laatikot ja kaapit, mutta nyt se on tehty. Palkkasin lapset avuksi, kun ei oma aika tahtonut riittää vauvan kanssa kaiken läpikäymiseen. Olivatkin iso apu kun tyhjensivät ensin tavarat laatikoista, pyyhkivät sisukset ihmesienellä ja laittoivat tavarat takaisin paikoilleen.

Löysin tuollaisen kivan oviverhon kodinhoitohuoneen ulko-oveen. Jotain näköestettä siihen kaipasin ja tämä oli kuin tehty mitoiltaan oveen. Meidän kissavanhus ei kyllä ollut ostoksesta kovinkaan innoissaan, kun kulkee tuosta ovesta sisään ja ulos. Ilmeestä päätellen ei tykännyt yhtään, hieman pelkää noita kahisevia helmiä.

Ettei nyt ihan tylsäksi käyny tämä siivoaminen, niin oli mulla vielä yks reipas apulainen mukana! Hän mm. ehti ryömiä noiden seinällä olevien kasvien luokse ja repi niitä alalehdistä alas. Välillä maisteltiin tuolin jalkoja ja pulauteltiin matolle. Oliskohan nuo hommat hoitunut nopeammin kun ois vieny pikkusen mummulaan hoitoon siksi aikaa? Seuraavaksi olisi vuorossa mun inhokki siivouskohde eli kylppärin pesu. Taidan nakittaa sen(kin) homman (ikkunoiden pesun lisäksi) miehelle 🤭 Ilman palkkaa tosin 😂

Ihanan keväistä viikkoa teille!

2 kommenttia “Siisti ja puhdas keittiö

  1. Hei! Kultaköynnös on myrkyllinen, joten kannattaisi ehdottomasti lyhentää sitä niin, ettei pikku apulainen pääse siihen käsiksi.

    1. Heippa! Kiitos viestistäsi 🙂 Joo tiedän että on myrkyllinen ja kaikki kasvit lähtee korkeammalle. Tämä köynnös menikin pistokkaiksi. Vauveli vasta alkoi ryömimään pidempiä matkoja ja tässä onkin paljon nosteltavaa lattianrajasta kun tähän asti ovat saaneet olla rauhassa 😊 Ihanaa kevättä sinne Vanha Jäärä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *