Marimekko Unikko

Aurinkoista perjantaita! Tänään juhlitaan pienimuotoisesti tytön syntymäpäiviä (toinen aivan onnessaan, kun viime vuonna jäi juhlat välistä) ja alankin kohta koristelemaan voileipäkakkua. Täytekakun tein jo eilen illalla valmiiksi. Koronatilanne meidän paikkakunnalla on rauhallinen eikä uusia tartuntoja ole tullut moneen kuukauteen, joten uskallamme synttärit järjestää. Vain kuusi vierasta on kutsuttu ja hekin tulevat kaikki eri aikaan.

Marimekko Unikko

Marimekon ihka ensimmäinen kuosi kotiutui meille sisustukseen. Yhdet ainoat pussilakanat meiltä löytyy muttei muuta. Tyttö on täysin ihastunut Marimekon tuotteisiin ja on innostunut ompelemaan kankaista laukkuja, pussukoita ja tyynynpäällisiä. Sain minäkin yhden ihanan Unikko-päällisen olohuoneen tuolille ❤️ Tyttö rakastaa tehdä kaikkea käsillä niinkuin minäkin. Varsinkin ommella kaikkea ja hän onkin siinä taitava! Marimekon liikkeestä haetaan uutta kangasta aina kun keksitään mitä seuraavaksi ommeltaisiin. Erityisesti Unikko ja Räsymatto kuosit ovat mieluisia.

Syntymäpäivälahjaksi tyttö toivoi Marimekon lakanat ja isovanhemmat lupasivat toiveen toteuttaa. Sängylleen hän tekikin jo valmiiksi muutamat tyynynpäälliset ja odottaa innoissaan, että saa lakanat siihen kaveriksi. En tiedä mistä tämä Marimekko ihastus on tullut mutta iloinen olen, että on tullut! Ihana, oma harrastus 13-vuotiaalle.

Olen itsekin tytön innostuksen myötä alkanut tykkäämään Marimekon kuoseista ja varsinkin nämä maanläheiset sävyt ihastuttavat sisustuksessa. Löytyykö teidän kodista lapsia, jotka rakastavat Marimekkoa? Ihanaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *