Diy maalatut kirppislöydöt

Toivottavasti teillä oli mukava pääsiäinen. Meillä oli, olimme koko loman kotosalla. Kävimme parina päivänä naapurissa paljuilemassa ja paistamassa makkaraa. Lenkkeiltiin ja tehtiin vähän myös metsätöitä, että saatiin isompi roihu kokkoon. Istuttiin lankalauantaina puoli yhteentoista asti nuotion äärellä ja jopa minä jaksoin sinne asti, kun yleensä olen jo ysin jälkeen unten mailla. Vauva nukkui tyytyväisenä vaunuissa ja jatkoi unia, kun siirsin sänkyyn. Tuo “myöhään valvominen” kostautui sitten aamulla, olisin voinut vaan jatkaa nukkumista vauvan herättyä puoli seitsemältä. Mutta ihanan erilainen pääsiäinen oli.

Maalatut kirppislöydöt

Eurolla kirppikseltä ostetut maljakko ja kulho saivat uutta väriä pintaan ja sopivat värinsä puolesta nyt paremmin meille. Millaiset kirppislöydöt olivat ostettaessa, sen näet postauksen lopussa. Ihastuin tuohon Mastonin mattapintaiseen beigeen sävyyn, jota myydään spraypurkissa. Todella riittoisaa ja peittävää maalia. Olen maalannut nyt nuo kolme kirppislöytöä ja yhden ison kukkaruukun ja vielä on maalia jäljellä. Alla näkyy tuo kolmas jalallinen kulho, jonka spreijasin. Puinen pinta oli kulunut eikä väri miellyttänyt ja ostinkin sen tuunausmielessä.

Tässä ennen kuva maljakoista. Aurinkoista alkanutta viikkoa! Tiistaissa jo ollaan ja tuntuu ihan maanantailta pitkien pyhien vuoksi. Lähden just hakemaan tyttöä ompelukerhosta, saa nähdä mitä ihanaa on tänään saanut ommeltua. Marimekon kankaan kanssa sinne lähti 😊

2 kommenttia “Diy maalatut kirppislöydöt

  1. Ihania tuunauksia! Todella kauniin muotoiset ovat ja maalipinnan ansiosta ovat huikean hienot! ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *