Takapiha

En kestä miten ihana helle on meitä hellinyt monta päivää!! Oispa aina tämmöistä 💛 Tervetuloa vaan kesäkuu. Ollaan oltu koko viikko pihalla ja nytkin istun tässä takapihan terassilla tätä kirjoittamassa kun pikkuinen meni nukkumaan. Pitää äkkiä mainita, että oon kesän tulon lisäksi iloinen myös siitä kun meillä nukutaan nykyään seitsemään tai kahdeksaan. Ennen herättiin viiden kuuden välillä ylös 🙈 En oo koskaan ollu aamuihmisiä ja tuo kello kuusikin on aivan liian aikainen herätys mulle 🤣

Takapiha

Takapihalla tulee vietettyä eniten aikaa kesäisin. Ja sitä tulee myös laitettua viihtyisämmäksi mitä etupihaa. Kukkia, yrttejä, kasvihuonetta ja grillipaikkaa.. Rakastan tuota metsää mikä takapihaa ympäröi, sinne mä tuijottelenkin aina täällä sohvalla istuessani. Ainut huono puoli on hyttyset. Niitä tulee metsästä heti kun astut ovesta ulos, mutta onneksi on hyttyskarkottimet. Ei täällä muuten vois iltaisin istua. Tuntuu että tänä vuonna hyttysiä on paljon enemmän. Tai ainakin aiemmin alkoivat inisemään mitä viime vuonna.

Takapihalla tykkään istua myös joskus aivan yksin. Silloin kun kaikki muut on nukkumassa. Tänne tuun monesti lasten mentyä nukkumaan ja pari tuntia vierähtää helposti ihan vaan puita tuijottamalla ja linnun laulua kuunnellen. Niin rauhoittavaa ja oon mä tainnut joskus sohvalle nukahtaakin 😊 Kävin muuten tänään hakemassa vielä lisää kukkia puutarhalta ja nyt täytyy laittaa stoppia kukkaostoksiin. Mun kesäkukat on tässä. Ei vaan malta olla kun puutarhalle pääsee..vähän tuota ja tuota, no otetaan vielä tuokin. Lähdin tosiaan muutamaa yrttiä ostamaan, mutta mopo karkas taas kerran käsistä. Takakonttiin ei enää mitään mahtunut, mutta onneks oli taka- ja etupenkeillä tilaa. Eihän teille käy koskaan näin? Laitan myöhemmin kuvia mitä kaikkea kivaa puutarhalta löysin. Nyt on pakko mennä takaisin jännäämään Suomen peliä. Ihanaa huomista viikonloppua teille 😘

2 kommenttia “Takapiha

  1. Ihana tunnelma! Olen niin rakastunut teidän pihaan enkä ikinä kyllästy ihailemaan kuvia! ❤️😍

    Aurinkoista viikonloppua ja ihanaa kesälomaa teidän koululaiselle! 😘

    1. Miia kiitos ❤️ Onhan tää kesäsin niin kiva, nytkin istun täällä terassilla peliä katsellen 😊 Aurinkoa teidänkin viikonloppuun 😘 Aivan huippuilmat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *