Makuuhuoneeseen Niklas senkki

Kaupallinen yhteistyö: Hiipakka

Aurinkoista perjantaita! Viime päivät on ainakin täällä meillä vietetty ulkona pihatöitä tehden. Vihdoin kesä tuli takaisin, viikonlopuksi on luvattu aurinkoa ja sateettomia päiviä. Nurmikko vihertää ja on kasvanut niin nopeaa, että pariin otteeseen sen on saanut leikata. Sisätiloissa taas on touhuttu sadepäivisin ja niitä täällä on riittänyt. Erityisen innokas olen ollut sisustamaan meidän makkaria pitkästä aikaa.

Niklas senkki

Makkarin sisustuksessa näkyy luonnonläheisyys ja olen ihastunut kaikenlaisiin heiniin ja lehtiin. Sisustusinspiraatio lähti tästä Niklas senkistä, joka tuli uutena huonekaluna makkariimme. Senkki sopii niin kauniisti makuuhuoneen värimaailmaan. Se on yksi 70-vuotis juhlamalliston Niklas-sarjan tuoteperheestä, jota kotimainen Hiipakka valmistaa. Lämpimät onnittelut Hiipakalle juhlavuodesta ❤️

Rakastan tätä senkin tuomaa lämpöä makuuhuoneeseen. Tuo rungon ja kaapin ovien sävy on niin herkku. Eläväinen. Ihana mattapintainen musta kansi tuo särmää sisustukseen ja sopii sävy sävyyn sängyn tumman päätyseinän kanssa. Kansi vaihtoehtona on myös tammi eli tuo sama sävy kuin ovissa ja rungossa.

Senkki on 150 cm leveä ja 81 cm korkea. Tätä saa myös leveämpänä ja vaihtoehtona on myös laatikostoja kaappien tilalle. Ovien takana on sopivasti säilytystilaa. Siivousta ajatellen robotti-imuri sopii hyvin senkin alle. Tulevat huonekalut meillä nykyään mietitäänkin niin, että imuri mahtuu siivoamaan huonekalujen alta. Ainut mihin robotti-imuri ei tällä hetkellä mahdu on meidän sohva, siihen onkin ostoslistalla korkeammat jalat. Sentistä jää kiinni etteikö imuri sinne alle sujahtaisi. Täältä näet kaikki Niklas tuoteperheen kalusteet. Ennestäänhän meiltä löytyy Hiipakan kalusteista Vilja tv-taso ja Anton vitriini. Olen ollut 100% tyytyväinen näihin kalusteisiin, niin tukevia ja laadukkaita. Ja kuinka helppoa on laittaa kalusteet paikalleen kun tulevat valmiiksi kasattuina! Pyörität vain jalat kohdilleen ja nostat senkin omalle paikalleen. Mitä mieltä olet tästä meidän makkarin uudesta nurkkauksesta?

Ihanaa viikonloppua just sulle ❤️ Meillä pihatyöt jatkuu viikonloppuna. Kaksi päivää olen ollut veljeni apuna siivoamassa isoa omakotitaloa vuokrauskuntoon ja nyt kun saadaan siivoukset tänään valmiiksi, jatkuu pihalla omat hommat. Omakotitalon kivoja puolia, työt ei varmasti lopu kesken ja jos sattuu loppumaan, niin niitä keksitään lisää ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *