Syksyinen kranssi

diy kranssi

Ihan viikossa tuli syksy. Ruska alkaa olemaan kauneimmillaan. Ollaan suunniteltu matkaa Lappiin ja todennäköisesti ensi viikolla lähdetään asuntoautolla reissuun pienimmäisen kanssa. Isommat lapset jäävät mummulaan. Ei ollakaan ennen reissattu niin, että osa perheestä jää kotiin. Tiedän kuitenkin, että ovat hyvässä hoidossa täällä joten sitä ei tarvitse miettiä. Kun meidän perhe kasvoi, emme mahtunutkaan enää tuohon samaan asuntoautoon kaikki, joten osan on jäätävä pois. Haaveissa olisi joskus ostaa niin iso asuntoauto, että koko perhe mahdutaan sinne eikä tarvitse asua ahtaasti. Asuntovaunua ollaan myös mietitty toisena vaihtoehtona. Neliveto maasturi kun löytyy jo pihasta, niin voisi olla ihan hyväkin vaihtoehto. Uudet asuntovaunut ovat sisältäkin niin hienoja nykyään, jopa pintamateriaaleihin on panostettu eikä ole enää niitä pyökinvärisiä kalusteita seinästä lattiaan.

Syksyinen kranssi

Pitihän se jokavuotinen syyyskranssi tehdä. Diy-osiosta kun selaa alaspäin, niin löytyy aiemmin tekemäni kranssit. Joka vuosi on tullut erilaista kranssitehtaalta 😀 Kranssi valmistui hetkessä, kun sain pohjatyöt valmiiksi. Pohja on tehty lehtikuusesta. Kranssiin laitoin pihlajanmarjaa, angervoa, tuijan oksia, vaahteran lehtiä ja lehtikuusen oksia käpyineen. Kaikkea värikästä mitä omalta pihalta löytyi. Ihanat ruskan sävyt oli jo puiden lehdissä ja kranssistakin tuli oikein värikäs. Lehtikuusen oksista tuli todella hyvä pohja kranssille. Se ei taipunut lehtien painosta yhtään vaikka tein kranssia vain toiselle puolen. Koivusta kun tekee pohjan niin se tahtoo liiasta painosta menettää muotoaan tai sitten pitää tehdä paksu pohja. Ensin mietin, että teenkö kokonaisen kranssin, mutta kivahan tästä tuli näin puolikkaanakin? Voihan tämän sitten jatkaa vielä loppuun, jos siltä tuntuu.

diy kranssi
diy kranssi
diy kranssi
diy kranssi

Me lähdetään nyt taaperon kanssa lenkille tuonne raikkaaseen ilmaan ennen illan pihasaunaa. Välillä vettä ripottelee, muttei anneta sen haitata. Toinen oppi kävelemään kun täytti vuoden ja ulkonakin mennään jo niin kovaa vauhtia ettei perässä tahdo pysyä. Kissan seuraaminen ulkona on lempipuuhaa ja myös kanoja ja kaneja tykkää kovasti katsella. Eläimet menivät nyt kylmien öiden tultua sisätiloihin ja viettävät talven siellä. Käydään siellä niitä aina hoitamassa ja moikkaamassa. Päivisin pääsevät vielä ulos tepastelemaan. Leppoisaa lauantaita! Ja lämpimästi tervetuloa uusille seuraajille ❤

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa ja blogit.fi sivustolla:

https://www.instagram.com/whiteandblackblogi

https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *